N70 renk sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
N70 renk sorunu
arkadaşlar N70 telefonumun şarjı bitmişti ve telefonu şarja taktım.hiçbir sorun yoktu.ama telefonu açtığımda renkler birbirine karışmış.menüye giriyorum ama menü karışık şekilde çıkıyor.telefonun rengide garipleşmiş.bi türlü anlamadım.telefona format attım olmadı.acaba ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Nazy

Nazy

Üye
Telefonunuza Format Attıysanız....
Hafıza Kartını Çıkarıp Telefonu Çalıştırmayı Tekrar Deneyin.
Eğer Sorun Düzelirse Hafıza Kartınıza Format Atmanız Gerekecek.
Hafıza Kartını Çıkardığınızda Sorun Halen Devam Ediyorsa
Telefonunuza Teknik Servis Yolu Gözüküyo Gibi

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını çıkarttım ama aynı durum yani farketmiyor.

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefoncuya götürdüm ve ekran değişmesi lazım dediler.ama 2 farklı telefoncuya gittim.biri 50 ytl dedi diğeri 90 ytl dedi.ben bişey anlamadım.N70 ekran değişmesi kaç lira sizce?

Nazy

Nazy

Üye
bence 50 ytl olana gidin Çünkü o Ekranların Fyatı 40ytl
bir 10ytl işçilik alacak
Dğer 50 ytl işlik alacak
Fakat ikiside orjinal ekran takmıyacak orjinal ekranların fiyat 115Avro

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim telefonumun garantisi devam ediyor.ONPA TELEKOMÜNİKASYON VE ELEKTRONİK TİC.LTD. ŞTİ. garantisi altında.teknik servisi sadece istanbul/sirkecide varmış.ben şuan hataydayım.acaba bu ekran rengi garantiye girermi?

Nazy

Nazy

Üye
Eğer Gerçekten Şarza Taktın diye sorun olduysa
Garantiye girer
Fakat yüksek voltajdan dolayı Olmuşsa Garanti Dışındadır

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
aslında şarja takmadan 1 gün önce telefonumla ortalama 25 dk'lık bir video çekimi yaptım.yaparken telefon felaket ısındı farkettim ama bişey olmaz dedim.hatta video çekiminden sonrada yaptığım çekimi izledim.sonra gece yatarken telefonu yanıma koydum ve sabah kalktığımda telefon yere düşmüştü ve aldım şarja taktım.normal şarj oluyordu.biraz şarj olunca telefonu açtım ve rengin bozulduğunu farkettim.hafıza kartım 1 gb. acaba garantiye girermi bu durumda?

keremerson

keremerson

Üye
aslında şarja takmadan 1 gün önce telefonumla ortalama 25 dk'lık bir video çekimi yaptım.yaparken telefon felaket ısındı farkettim ama bişey olmaz dedim.hatta video çekiminden sonrada yaptığım çekimi izledim.sonra gece yatarken telefonu yanıma koydum ve sabah kalktığımda telefon yere düşmüştü ve aldım şarja taktım.normal şarj oluyordu.biraz şarj olunca telefonu açtım ve rengin bozulduğunu farkettim.hafıza kartım 1 gb. acaba garantiye girermi bu durumda?
oo işin kötü gibi kardeş :(
bunları olduğu gibi servise anlat bence (tabi düşürdüğünü söyleme :D:ehe) büyük ihtimal garantiye girer ;):oke:

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
ya bu ONPA'nın yeri sadece sirkeci/istanbuldaymış.başka yerde yokmuş.ben hataydayım.telefonla aradım ve bana adresi verdiler.kargoyla gönder ücret ödeme ücreti biz ödeyeceğiz tekrar size gönderdiğimizde de kargo ücretini siz ödersiniz dediler.bakarız eğer kullanıcı hatasıysa zaten garantiye girmez tekrar size göndeririz ama garantiye girerse yapar ve öyle göndeririz.ortalama en fazla 10-15 gün sürer dediler.çekindiğim nokta acaba ben bu adrese telefonu kargoyla gönderirsem tekrar telefonumun geri dönmeme ihtimalinden korkuyorum.siz ne dersiniz göndereyim mi?

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
dostum istanbul da tanıdığın biri varsa ona gönder o senin yerine halletsin ;)

Nazy

Nazy

Üye
kargo faturası elindese hiç birşey olmaz
onu o firmaya gönderdiğine kanıt belgedir.
Sorun olursa savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin
Telefonunu göndermekten korkma.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
telefonuna telefoncuya goturup program attır kesın telefon programı bozulmustur yada garantıye yolla

keremerson

keremerson

Üye
bence tek yapman gereken garantiye yollaman.. başka telefoncuya falan götürme :oke:

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Ekran işlemcin yanmış olmalı
Yetkili servise götürmeni öneririm

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.sanırım 2 seneyi aşkındır bu siteye üyeyim.çok sık geziyorum siteyi ama gerçekten çok yardımsever insanlarsınız.hepinize tekrardan teşekkür ederim.saygılarımla...

danger03

danger03

Üye
garip olay sanırım ekranla ilgili olan entegre bozulmuştur

sovereignty

Üye
Arkadaşlar işiniz ONPA telekominikasyona kaldıysa atın o telefonu çöpe ve birdaha telefon alırken ithalatçı firmanında garantisini sağlayanında ONPA olmadığına dikkat edin benden söylemesi sen renkten bahsediyorsun benim telefon N95 8 gb telefonda 3G yok varmı böyle bişey götürdüm bunda 3g yok diyip yüzüme bile bakmadan geri verdiler...

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar işiniz ONPA telekominikasyona kaldıysa atın o telefonu çöpe ve birdaha telefon alırken ithalatçı firmanında garantisini sağlayanında ONPA olmadığına dikkat edin benden söylemesi sen renkten bahsediyorsun benim telefon N95 8 gb telefonda 3G yok varmı böyle bişey götürdüm bunda 3g yok diyip yüzüme bile bakmadan geri verdiler...
2 sene önceki konu.

Sen orjinal n95 aldığından emin misin?

ibdeer

Üye
kesinlikle garantiye girer suya düstügü zaman bile bazen girmese de giriyo gözüktürüyorlar :) bu aradabende hataydayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt