N70 program ve tema sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fsee-g

Üye
    Konu Sahibi
N70 program ve tema sorunu
Arkadaşlar n70 tlfn a progran ve tema yükleyemiyorum. Üstadlardan yardım bekliyorum. Şimdiden tşklr

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Serfitika hatası mı veriyor ?

fsee-g

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili çileçeş ilgin için tşklr. Program ve tema yüklemeyi usb kablosu kullanarak yapıyorum.Daha önceden başarılı oluyordum.Birkaç gün önce yazılım güncellemesi yaptım.Ne olduysa ondan sonra oldu. Şimdi yüklemek istediğimde ( The application installer in the phone does not support the file format of the application that was tried to be installed ) böyle bi yazı çıkıyor. Sorun'un ne olduğunu açıkca belirtiyor ama ing. bilmediğimiz için..............:(

Newwave

Newwave

Üye
( The application installer in the phone does not support the file format of the application that was tried to be installed ) böyle bi yazı çıkıyor. Sorun'un ne olduğunu açıkca belirtiyor ama ing. bilmediğimiz için..............
Arkadaşım uygulama yükleyicisi senin yüklemeye çalıştığın dosyanın formatını desteklemediğini ve bu yüzden yüklenemediğini belirtiyor türkçesi bu
Şimdi eger sen telefona symbian 3rd edition türünde dosya yüklemeye çalışıyorsan tabiyki olmaz.
Bu yüzden symbian 2nd edition tarzında dosya program vesaire yüklemeyi dene.
Çünki seni telefonun n70 symbian 2nd edition.

ademxxx

ademxxx

Üye
arkadaşım usb pc suıte kullanarak yapıyosan olablır bendede oldu en iyisi kart okuyucu bir tane al olmassa format at:oke:

velona77

velona77

Üye
bide bluetoothla dene ben hep bluetoth kullanırım:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt