Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n70 oyun uygulama sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djsalih91
Üye
Konu Sahibi
n70 oyun uygulama sorunu
arkadaşlar n70e oyun uygulama yüklüyorum ya oyun açılmıyor yada açılınca öylece kalıyo çözümü var mı python felan mı yüklemek gerek link verebilir misiniz
PaTRoN23
Üye
s60 destekli olup çalısmayan uygulamalar var. Benim cıhazım n73 bu telefonda da aynı seyler var bazılarını açar bazılarını açmaz bazen de hıç yüklemez baska uygulamalar dene olmazsa yeni yükleme yaptır
Penci Hoca
Üye
Pythonla alakasi yok onun. Sen forumda olan s60 oyun bolumine git ordan indir.Dikkat bazi oyunlar kendi emulatorler ile calisar.Son bir soru yukledigin oyun jar uzantilimi yada sis?
djsalih91
Üye
Konu Sahibi
.sis uzantılı merak etmeyin tecrübeliyim 3 sene öncede n70 kullandım real futbol ,brother in arms onda çalışıyodu bunda çalışmıyor ne yapmam gerek
Penci Hoca
Üye
Tele Format at oyle dene. Istersen hafiza karti bicimlendir.Tekrar dene.!!
Sen istersen yukledigin oyunun linkini ber bende deneyin sorun nerde anlaris.!!
... Olay ya yüklediğin dosyada ya oyunların açılmasını engelleyen çerez dosyalar var bi yerlerde .. En iyisi sen format biçimlendirme vs yap hepsini .. Tertemiz devam et ..
... Olay ya yüklediğin dosyada ya oyunların açılmasını engelleyen çerez dosyalar var bi yerlerde .. En iyisi sen format biçimlendirme vs yap hepsini .. Tertemiz devam et ..