N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

memolifurkan

Üye
arkadaşlarben bilgisayarda proğramı çalıştıramadım neden olabilir

darkroom820

Üye
üstad ben yapamadım.resim olan herşeyi yaptım ama olmadı.hemde kodu yazmıştı(0539214)yani

USENUS

Üye
Program download olmuyo sebeb

handsome_man

Üye
abi bu dediğin programın yani versiyonunu nerden indircez?

serhat_1791

serhat_1791

Üye
bndede N70 var. acaba N70 ME yapsam mı dıye dusunuyorum. bı sorun cıkarda telefon bozulur dıye pk içim ısınmad :D ama deneyesım var. sızce bı sorun cıkrrmı. yada bı sorun cıksa esklı hale dondurebılırmıyım ? .:)

nirvana_mae

Üye
yeni verisyon bulunamadı yazısı cıkıyor bir türlü N70 me olmadı herseyi dogru yapmam ragmen

onuronuronur111

Üye
bunu n72 içinde yapabilirmiyiz arkadaslar?

nirvana_mae

Üye
günlerdir N70 i mi N70 ME yapmaya calısıyorum kodu nss ile yazmama ragmen 0539214 updater ne yaptıysam telefonuzda zaten en guncel yazılım yuklu diiip duruyor konuyu açan arkadasımıza ricam bir yardımcı olabilirmi 1 haftadır beceremedim lütfen yardım !!!! en azından br cevap yazın ....

orhan5252

Üye
hocam emeğine sağlık

bestik95

bestik95

Üye
benim n70 i takıyorum phone info ya giriyorum bişi çıkmıyo tel gözükmüyo

bestik95

bestik95

Üye
ya abiler ben herşeyi yaptım updateri açtım n70 rm 84 son versiyon diyo güncellemeye gerek yok diyo lütfenn yardım edin...

bestik95

bestik95

Üye
ya abiler ben herşeyi yaptım updateri açtım n70 rm 84 son versiyon diyo güncellemeye gerek yok diyo lütfenn yardım edin...
konuyu açan arkadaşım lütfen yardım et telefon son versiyon diyo güncelleme yapmıyo lütttfeeen yardım

efe_46

efe_46

Üye
:sprtşkler kardeş eline sağlık yaptım çok güzel çalışıyor :sirit:daha öncede 6300 ra versiyon yüklemiştim ing oldu ama nemesisle yaptım bunuda yaptım paylaşımın için tşlerr :oke:

]

:maxicep:

--------------- Ekleme ---------------

benim n70 i takıyorum phone info ya giriyorum bişi çıkmıyo tel gözükmüyo

arkadaşım scan a basmazsan çıkmaz :)

ya ben işlem uzun sürdü diye kabloyu çekmek gibi bi hata yaptım şimdi galeri felan açılmıyo kabloyu yeniden takıp devam ettirsem olur mu?yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşım tekrardan güncelle yapmayı dene ama bu sefer kabloyu çekme ama dua et tlf kökten gitmemiş:)

palulu23

Üye
evet bende güncelleştirme yapmaya çalışıyorum ama aynı sorun bende de var nasıl yapacaz bunu ? son veriyon var günceleştirmeye gerek yok sorununu nasıl aşacaz yapanlar bi açıklarlarsa seviniriz sizde bu sorun çıkmadı mı ?

şuanda güncelleme yapmaya çalışıyorum online olan varsa yardım edebilir mi ?

uzmburak

uzmburak

Üye
Kardeş allah senden razı olsun cok teşekkür ederim bütün dualarım seninle tekrar sagol cok güzel oldu....

hqn33

Üye
üstat ellerine emeğine sağlık yaptım çok güzelde oldu teşekürler

mehmet_ist_

Üye
ses daha fazlamı çıkıyor

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Ben cok önceden N70 kullanırken yaptım Bir farklılık görmedim galeri tuşu mp3 player oldu yeşil kırmızı tema geldi.

xdragon

Üye
Benim indirdiğim nss cihazı bulamıyo

Naapmalıyım

biri bişe söylesin çıldırcam

mesthoud

Üye
nemeıss bnm telı okumuo..hata weıo nedn ...acıl cewp

nemeıss bnm telı okumuo..hata weıo nedn ...acıl cewp