N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
temalar arasından Rolf Espresso Pink ve Black teması çıktı. Her ikiside gerçekten çok güzel temalar. Zevklerimiz aynı sanırım

dostum teşekkürler bunu yapınca telefonun dilinin değişme olasığı varmı
zaten turkce dil koduyla yapıyorsun baska ulkenin dil koduyla yaparsan degişir yurt dısı cihazsa turkce dil kodunu gir sorunsuz indir

EISEN

Üye
ben hallen n70 me ceviremedim bana msn yardimci olabilecek bir arkadas varmi kimyagerin anlatimi cok güzel olmus ama nokia sofware bir türlü dowload yapamadim yardim lütfen

EISEN

Üye
sunun farkina vardim n70 me dowload basladigim zaman nokia pc seite baglantisi usb kablosu üzerinden baglanti kesiliyor

birde n70 cd pc mecbur yüklü olmasi gerekiyormu eyer gerekli ise ben bunun yüzünden basarili olamiyorum cünkü n70 cd benim pc yüklü degil bir yardimci olun arkadaslar bu islemi basari ile sonuclandiralim lütfen.:yardim:

androgen

Üye
beyler bu olay garantiyi bitirirmi acaba????

achie

Üye
Zannetmiyorum garanti dışı kalacağını öle bişey olsa nokia neden software update olayını kullanıcılarına sunsun.Sonuçta güncelleme yaparken elektirikler de gidebilir pc de göçebilir herşey olabilir her halukarda risk var bu işlemleri yaparken.

EISEN

Üye
birisi bir cevap versin allah askina

pc suite ne gerek var sen direk programı kur data kablosunu bagla programı calıstır

EISEN

Üye
vallahide bu dediklerinin hepsini yaptim 30.8 mb geldimi uzun uzun beklemeler basliyor 3,4 saat arasi sinir oldum gitti ben düsünüyorumki usb kablosunda bir temassizlik olusuyor ama pc seite tlf usb baglantisini görüyor dowload islemine basladimmi usb baglantisi pc seiten kapaniyor bende anlamadim gitti.

mevlut

Üye
yaw bunu nasıl N 80 e ceviriliyor yaaaa evet evet anladım ben dfalarca yapmama ragmen bu iş olmuyor demektir yapan arkadaslarada inanmıyom acıkcası çunkü bir benimkinden kaynaklanan bişy degil acıklamada vermemişler neyse

ya bişey soracam arkadaslar ben N70 in normal kodunu unuttum acaba nasıl geri eski haline ceviririm ???

EISEN

Üye
yokmu bir babayit söyle benim icin bir aciklama yapacak hallen bekliyorum kimsenin seni cikmiyor ilgilenin sura ile bir böyle olmuyor

1 sayfada dil kodu var turkcenin yanındakini yukle

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bağlantının kesilmesi normal bir durum

madmann

Üye
temalar için bişey değil her ne kadarda teşekkür etmesenizde, ayrıca bu müzik çalarken ekranda çıkıyorya ana ekranda şarkının isminin gözükmeyen kısmını kaydırarak nasıl göstere biliriz? örneğin 3250 deki gibi

elusive

Üye

kardes geciktim cvp yazmakla kusura bakma. goruntuleri de yollayamadim da. bak sen denemişssin zor kurtarmıssın. ben kurtaramadım. telefon durduk yere goctu. aciyorum nokia yaziyo gerisi gelmiyo bende garantiye verdim. duzelttiler saolsunlar. hatta bi arkadas vardi teknik serviste. sen buna ne yaptin dedi. bende bişi yapmadim dedim. az kala flashi yaniyormus zorlanmişs makina dedi. ben bilmem dedim. siz yuklediniz en son versiyonu. aman kardesler denemeyin ben 1 aya yakin sure kullandim. cort oldu. allahtan flashi filan yanmadi. burdan inanmayan arkadaslar oluyo n80. ama gocuyo haberiniz olsun. kimyager de denemiş. ayni sorunu yasamis ucuz kurtulmus. bu inanmayan arkadaslar siz disarda top oynarken biz bu telefin işleriyle ugrasiyorduk. mandaval atmayin burrda sakin.hade kolay gelsin herkese

nuke66

Üye

Abi Süpersin ya,telefonum artık Türkçe ve en son versiyonlu,Allah razı olsun

cezare

Üye
beyler bende n91 mi me yapmak istiyorum bu oluyormu acaba yoksa olmuyormu cünkü hic bir yerde kodlarını bulamadım n80 ile n73 me nin kodlarını yazdım update try again yazdı eski kodu yazdıgımda telefonun updateni görüyor bu nasıl iş beyler bir yardım edin