medjai001
Üye
6630 işini anlatırmısınız anlayamadım
kardes symbian os sanirim n80. bi kere isletim sistemi değişiyo ve hiz artisi oluyo. kamera ve vidyo ayni kalitede cekiyo. ama menuleri hep değişik.mesela foto cekerken tam ekran oluyo. cerceve gozukmuyo n70 deki gibi. evet once me sonra n80 i yukledim. ekran tasmasina gelince. ana ekranda telefonun cekme sinyalinin en ustundeki tek kutu gozukmuyo ve sag ve sol biraz içte kalıyo. altta da biraz tasma var disa dogru.
bu konuyu elusive arkadaşa sorman lazımbak adım adım anlatayım şimdi nss programına girdim aynen resimde anlarıldıgı gibi yaptım telimin 0539214 olam kodunu 0526965 yaptım daha sonra nokianın sitesinden updateri indirdim ve (tel pc ye baglı ve nss programını ramamen kapatım bataya full tel hazır) daha sonra updateri calıstırdım ve program teli gördü ve up dare aramaya basladı ve sonundada telinizin bir üst updatesi bulunamadı dedi tekrar deneye defalarca bassamda sonuz hep aynı oldu ve işte sorunda burda şimdi normalde proyu actıktan sonra bir üst versiyon bulamasada aynı versiyın yeniden yuklensinmi diye soruyordu ve bizde oradaki kutucugu işaretleyip ok deyip teli yeniden yükleyip me felan yapabiliyorduk ancak bu kodu girince o evreyisormuyor şimdi bana kalırsa sorun bu kodda 0526965 çünkü 3-5 kere denedim prıgramdan kodu0539214 yapınca dedigim olatı soruyor ve yüklüyor ancak özkonuzu bu kodu girince 0526965 yeniden yüklensinmi olayını sormuyor evet işte sorunbu ... başka kodları deneyen varmı arkadaslar ??? ben başka kod denemdim açıkçası tırsıyorum teli bıkezde tamamen kapatırız felan diye.....
yodumlarınızı eksik etmeyin arkadaslar
N73 de olur mu bilemiyorum denemek gerekir.bide diyorum N73 ünkini denesek ne dersin kimyager kardeş acaba olurmu ?????
birader bide şeymi yav hani ben şimdi kodu telde 0526965 böyle yaptımya acaba geri eski koduna döndersemdenmi çıksam yoksa öyle kalsada pc den cıkarsam olurmu ???
bide diyorum N73 ünkini denesek ne dersin kimyager kardeş acaba olurmu ?????
birader bide şeymi yav hani ben şimdi kodu telde 0526965 böyle yaptımya acaba geri eski koduna döndersemdenmi çıksam yoksa öyle kalsada pc den cıkarsam olurmu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?