N70-n72 hızlandırmak için öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zkr

zkr

Üye
    Konu Sahibi
N70-n72 hızlandırmak için öneriler
Arkdaşlar Bende N72 (binevi n70 gibi düşünün o yüzden konu başlığında n70 var) telfonmu hızlandırmak için fikirlerinizi bekliyorum:oke: şimdiden Teşekkürler!!!;)

maxibrk

maxibrk

Üye
Arkadaşım. Forumda bunun için açılmış konu var. Bir araştırırsan (zoruna gitmezse) konu açmana gerek kalmadan bulursun. Ayrıca konu başlığın yardım istemekten çok öneri sunar gibi olmuş. Bence "n70-n72 hızlandırmak için önerileriniz" gibi bir başlık koyabilirdin.

zkr

zkr

Üye
    Konu Sahibi
tmm sğl zoruma gitmez anlayışla karşılarım ama olsun fikirlerinizi yazarsanız sevinirim:)

ssserseriii

Üye
banada yardım edın

Elmandra

Elmandra

Üye
arkadaşlar fazla program yüklerseniz telefon haliyle kasacaktır. o yüzden fazla program yüklemeyin hafıza kartım 1 gb deyip de hafiflemeyin bir bakarsınız hafıza kartı güm diye bozulur. ben yaşadım bu olayı çünkü o yüzden elinizdekilerle yitinin derim...

s_rh_09

Üye
arkadaşlar bende nokia N70 var telefonum bluetooth açılınca karşıtarafa otomatikmen gönderme yapıyor format attım düzelmedi :sn: fikirlerinizi :sn: bekliyorum

maxibrk

maxibrk

Üye
Hafıza kartında virus var. :ehe. Ama hafıza kartına PC'de format at. Telefona da tekrar format at.

zkr

zkr

Üye
    Konu Sahibi
agalr ben ne diom siz ne dionuz lütfen konu dışına çıkmayalım:nono: n70 veya n72 hızlandırmak için önerilerinizi bekliyorum diorum siz başka yerlere gidiyorsunuz:nono::oke:

Elmandra

Elmandra

Üye
hızlandırmak için sitede bir rem programı vardı sanıyrum tel de 10 nb yer boş olunca hafıza kartından tel e aktarıp çalışıyordu s60 programları bölümüne bir göz at sen genede...

--------------- Ekleme ---------------

hızlandırmak için sitede bir rem programı vardı sanıyrum tel de 10 mb yer boş olunca hafıza kartından tel e aktarıp çalışıyordu s60 programları bölümüne bir göz at sen genede...:oke:
büyük bir ihtimalle bulursun....

blameless

Üye
istersen sunu dene kardes menu/ofis/yapılacaklar/yenı yapılacak not/1.speed tarıh 29.01.2004 deger =yuksek
deyıp kapat sonra tekrar yenı ac buna da qoukie tarıh aynı deger alçak deyıp kapat sonra once speed ı yapıldı ısaretle sonra da dıgerını ondan sonra işlem kaydının ayarlarından işlem kaydı suresı 1 deyıp kapat telefonu tekrar ac bıraz daha hızlanacaktır ınternetten menuspeed ı ındır yukle gorursun kardeş

blameless

Üye
menu/ofis/yapılacak/yeni yapılacak not 1.speed tarih 29.01.2004 yuksek
tekrar 2.not qoukie tarıh aynı dusuk yap sonra once speed ı sonra dıgerını yapıldı ısaretle ardından ıslem kaydı ayarını 1 gune getır kapat menuspeed.sis ve 10 mm cache programını ekle hızlanır dene ben sureklı kullanıyorum bunu

2mslm1

2mslm1

Üye
serhat kardeşim benim n72mdede aynı sorun vardı hatta blututla terbiyesiz şeyler gönderiyodu kendiliğinden ama 2,3 kere soft format attım geçdi bi dene istersen telin açıkken *#7370# yazıp kilit kodunu giriyosun

tufan88

Üye
arkadaşim ben 2 tane hafıza kartı kullanıyorum 1 lık bırı boş bırı dolu ve şikayetımde yok

ByDuygusuz

ByDuygusuz

Üye
Fexplorer yükle ve ordan c deki bütün dosyaları kes ve sonra hafıza kartına yapıştır sonra teli kapatıp aç sorun hallolur...ne kadar program yüklersen n72ler okadar yavaşlar ayrıca n72 1 gb hafızada biraz kasıyo sen 512 mb bi hafıza kartı al onu kullan telefonun uçar :D
Kolay gelsin...
Bi Uçan Bi kaçan....

OğuzcanAbi

Üye
konu hortlamış geçen yılın konusu bu

ada965

Üye
git bi tane 6630 al belki n70den daha hızlıdır:ehe

kdrt

Üye
...

lotroses

lotroses

Üye
bende n72 var forumda hızlandırmayla alakalı programlar var biraz araştırırsanız görürsünüz ben denedim işe yarıyo tavsiye ederim

By_MsTy_66

By_MsTy_66

Üye
aga telefon acaip yavas valla etmedim küfür kalmadı baaa bi yardımcı olun :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt