N70 Mpeg4 Video Sorunu Yardımmmm LÜTFENNNNNN!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozkan_elve

ozkan_elve

Üye
    Konu Sahibi
N70 Mpeg4 Video Sorunu Yardımmmm LÜTFENNNNNN!!!!!!!!!!!
Meraba arkdaslar benim bi n70 telefonum war.Bizim arkdasın İpone sinden mp4 formatlı video attım açılmıyor..Başka bi arkadasın e250 si war Ona Atıyoruım Açıyor Bu nasıl iş anlamadım Tamam Dedim Bi tane Videoyu mpeg-4 e çevirdim total video converterle gene açmadı ne yapmamı önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.......

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Telefon Mp4 desteklemiyor olabilir. Video görünteleme uygulaması yüklerseniz açılır .

ozkan_elve

ozkan_elve

Üye
    Konu Sahibi
YOk Destekliyor Nokia Orjinal Sitesinde Yazyorr LÜTFEN KAÇ GÜNDÜR BEKLİYORUM:::

aryscat

aryscat

Üye
En sağlamı coreplayer programı var. Onu yükle. Her türlü video formatını oynat telefonunda. Mp4 olayı biraz karışık. Bazı mp4 leri normal oynatırken bazılarını oynatamazsın yoksa.

ozkan_elve

ozkan_elve

Üye
    Konu Sahibi
abi benim zoruma gdıyr e250 bıle acıyor benım telım acmıyor once acıyordu ama donanımsal bısey olabılrmı bska bı program yukleyıpde acmak hosuma gıdmıyor tele guncelleyerek format attım yenı bı versıyo n varmıs onuda yukledım(5.7.......)dıye bısey yardım edın lutfen

--------------- Ekleme ---------------

Ya ARKDASLAR BİŞY BULDUM OLMUYOR BU....

Total video converter da N70 için nokia mp4 seçeneği olacak. Bu seçeneği bul ve çevir. Yalnız bu çevirdiğin formatı da telefon tanımayacaktır. Galeriye girip ilk önce herhangi bir görüntüyü yakın konuma getir , daha sonra sağ ve sol kaydırma tuşuyla video üzerine gel. Seçenek düzenle deyip video düzenleyici ile videoyu aç ardından seçeneklerden kaydet deyip çık. Kaydedilen video en ön sıraya gelir. Eski dosyayı silebilirsin. Bu Yöntem karışık gelirse Fexplorer ile [ Z:/system/apps/ManualVideoEditor/ManualVideoEditor.app ] .app dosyasına tıklayarakta video düzenleyiciyi çalıştırabilirsin.
Manuel video editör; (galeri ile açılan gizli sistem uygulaması)

OLMUYO YARDIM EDİN

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
ewt core play yükleyin
:oke::oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt