N70 sonunda buda oldu girde bak ve gör mutlka!!!!!!!!!!!!11

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozkan_elve

ozkan_elve

Üye
    Konu Sahibi
N70 sonunda buda oldu girde bak ve gör mutlka!!!!!!!!!!!!11
KUSURA BAKMAYIN KİMSE ÇEVAP YAZMIYORDU

Merhaba Arkadaslar Benim Bi n70 telim war bi arkadasın ıponesinden mp4 video atıyom açmadı ama bizim başka arkadasın e250 si war ona atıyorum açıyor boru gibi nokia n70de açılmayan nasıl e250 de açılır anlayamıyorum yardımlarınızı bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------

hiç yardım eden yokmu

sefaköykartalte

Üye
e arkadaşm senın çekigin video ya mp4 yada 3 gp bunu o tlelfon desterklermi bilmeyiz ama e250 3gp destekLiyor :oke:ama iphonu biLmm desteklermi :hmmm

alixkandemir

Üye
KUSURA BAKMAYIN KİMSE ÇEVAP YAZMIYORDU

Merhaba Arkadaslar Benim Bi n70 telim war bi arkadasın ıponesinden mp4 video atıyom açmadı ama bizim başka arkadasın e250 si war ona atıyorum açıyor boru gibi nokia n70de açılmayan nasıl e250 de açılır anlayamıyorum yardımlarınızı bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------

hiç yardım eden yokmu

format convertion işleri ile uğraş vermediğin belli arkadaşım
her mp4 uzantısı olan dosya aynı standartta olamaz.
mp4 dosyasının içindeki ses ve video dosyasının biçimi değişik formlarda olabilir.
samsung E250 uyum göstermiş olabilir. Ama diğer cihazlarda uyum gösterecek diye bir durum yok.
sizin yapacağınız format factory gibi programlar ile n70 e uygun hale getirebilirsiniz

Godfather

Godfather

Üye
Destekleme olayı.. o tamamen tel ile alakalı.. Benim bir videom vardı o hem piranhada açıldı hem 6300 hemde n81de ama şimdiki telim 6630 da açılmadı video yu açmıyor. ses var görüntü yok..

Necmati

Necmati

Üye
samsung ve nokıa yanın mp4 leri ayrılıyo bendede star vardı nokıadan video alıyodum oynatmıyodu? :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt