n70 lütfen tardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senadem

Üye
    Konu Sahibi
n70 lütfen tardım edin
arkadaşlar telefona bi kaç oyun yükledim...uygulama yöneticisinde bulunmamasına rağmen oyunlar silinmiyor tekrar yüklediğimde değiştirilsin mi uyarısı çıkıyor..demek ki yüklü ama açılmıyor da ya oooof delirecem virüs taraması yaptım bişe çıkmadı...format attım ama gene olmadı bu arada kartta yüklü oyunlar...ne yapmalıyım:(:vur

POWER

POWER

Üye
Yüklediğiniz oyunlar c sürücüsündede dosya bırakmış olabilir...Format derken soft format işe yaramaz hard format atmanız gerekir.yani * 3 yes ve açma tuşuna aynı anda basılı tutarak yapıyoruz.

senadem

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım bu c sürücüsüne nerden giriyoruz ki bana bi yardım et lütfen yaf
hard format atılınca garantiden çıkıyor mu ki telefon bir kaybım falan oluyor mu onun yerine hafıza kartını biçimlendirsem olmaz mı

POWER

POWER

Üye
Hayır bu yazılımsal bişi sen bilgisayarına format atınca garantiden çıkıyo mu?
C sürücüsüne fexplorer,x-plorer tarzı programlarla girebilirsin.C sürücüsü zaten telefonun hafızasıdr.Fakat hard format atınca telefonun hafızasında hiç bişi kalmaz herşey silinir.

senadem

Üye
    Konu Sahibi
Peki Bu Prograı Nerden Buluyoruz Telefona Mı Yüklüyoruz Bunu Hocam çok Saolasın Beaaaa

POWER

POWER

Üye
Arkadaşım hard format bi program değildir.Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

senadem

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Hocam Inşallah Işe Yarar çok Teşekkür Iderim Eyvallah Kardeş

claber

Üye
araçlara girecen ordan hafıza kartına girecen sonrada seçenek dicen sonrada kartı biçimleye tıklican

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt