N70 iki sorun var ..... 27.07.2006

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celal

Üye
    Konu Sahibi
N70 iki sorun var ..... 27.07.2006

acil beyler bu programların hıcbırı yuklnemıyor benım telefona ( N70) neden bılmıyorum dosya bozuk bılnmeyen dosya dıyor kafayı yıyıcem benım telefondamı sorun var cevaplarınız beklıyorum

tam dedım oh be program buldum telefona sımdıde bozuk dosya dıyor neden acaba

burdan ulasabılırsızı : [email protected]

ŞİMDİDEN TESEKKURLER !!!

+++
birde gercekten n70 guzel vıdeo cekıyor ama son 2 haftadır vıde cekımınde duraklatarak cekıyor ızlerkende durklatarak ızlenıyor donuyor ekran 2 sn bır aca hafıza kartındanmı ..

worldcild

Üye
ya o senın telden deil bnce porgramların gerdekten bozuk olusundandır..ayrıca duraklatark cekmesının nedenı 1.arkada uygula calısırca olur..2.. uzun zamandır vıdeo cekmezsen de yapıo bazen..camı actıktan sonra bekle biraz yada cekım yapmadan hareket ettır ozaman düzelıo sewgilerle

cengoxxx

Üye
bak kardesim menu/araçlar/yonetici/orda pro yuklemeye ızın ver oke

dreamboys69

dreamboys69

Üye
dosyalar bozuktur yada yanlış yüklüyorsundur... sis olması gerek proların...

keremerson

keremerson

Üye
noldu yapabildinmi düzeldimi ?

ramco54

ramco54

Üye
arkadasim bendede n70 var 1gb lik hafiza kartim var .sorunsuz calisiyo rar dosyasi indiremessin sis olmasi gerekir pc de yada telde zipman vs winrar programiyla rar dosyalarini sis yapman lazim tele indirebilirsin winrari forumda vardir. fakat pc ye indirirsen daha iyi ,cepte fazla formati tanimiyo pc de algiladigi kadar , sana onerim hafiza kartin dusuks 1vs 2gb kadar kaldiriyo bildigim kadariyla, sorunlarin cozulur fazla gb la tel rahatlar onerim umarim duzelir dilegimle saygilarimla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...