n70^i hızlandırmak istiyorum yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

sqoqronic_34

Üye
    Konu Sahibi
n70^i hızlandırmak istiyorum yardım!!!
arkadaslar ben n70 kullanıyorum hafızanın boş olmasına ragmen çok donuyor nasıl hızlandıra bilirim ??bide dier sorum güvenlik kodları oluyo ya ben n70 e yapamadım onu nasıl eklerim gelen gecen kurcalamasın teli:S

• Beğen
Tepkiler: celilcemre

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Temanı Sadeleştir. Hafızayı Hafif Tut. Program Yükleme.

armutsapi44

armutsapi44

Üye
aynen yha program oyun sil istediin kadr müzik resm koy ii oluyor

sqoqronic_34

Üye
    Konu Sahibi
Temanı Sadeleştir. Hafızayı Hafif Tut. Program Yükleme.
o dediklerin zaten öyle kardes tema sade hiçbir program yüklü deil 1,2müzik ve resim dısında hiçbirşey yok telefonda ama genede donuyor sence neyden kaynaklanır telefonculaya götürcem yapabilirlermi?veya sen yardımcı olabilirmisin?

AYNA

AYNA

Üye
kardes bu sorun bendede var.ekran donuyor ve kıtlenıyor.bataryayı sokmek zorunda kalıyorum sonra.buna cozum bulamadım.versıyon bıle attım olmadı.yanı bunu duzeltmek zor gıbı :(

Godfather

Godfather

Üye
bendede var

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
o dediklerin zaten öyle kardes tema sade hiçbir program yüklü deil 1,2müzik ve resim dısında hiçbirşey yok telefonda ama genede donuyor sence neyden kaynaklanır telefonculaya götürcem yapabilirlermi?veya sen yardımcı olabilirmisin?
Tele arada bir format çekmek iyidir...Ben aydan aya format atarım....Bunun sayesinde böyle sorunlarım yok...Mesela N70'imde 100'e yakın müzik,10 tane video(Her biri yaklaşık 20 mb'lık),3 N-gage oyunu ve toplam 40-50 mb'lık normal oyunlar,10'larca foto var...Ve hiçbir donma olmuyor...Çünkü arada format attığımda gereksiz tüm dosyalar siliniyor...

color2

Üye
uygun hafıza kartını kullanmak gerek

esiroglu

Üye
merhaba kesinlik le hafıza kartı önemli uyum sağlmayınca adamı deli ediyor birde saalih baba nın deiği gibi format önemli bende n70 kullanıcısıyım hiçir sorun yaşamıyorum...teşekkürler..

goka90

goka90

Üye
versiyonunda cok yardımı oluyor versiyonda atabilirsin benimde olmustu gitti bi versiyon attırdık simdi 6300 gibi seri...

DarknessMen

DarknessMen

Üye
bilmiyorum benimkinde yaklaşık 47-49 tane tema 10 tane müzik 5-6 vidiyo resim yok 67 adet oyun var sadece işte S60 için olan oyunları da yükledim onda takılıyor onun dışında takılma yok Hafıza kartı 512 MB 283 MB Daha Boş yer var.

djkeles

djkeles

Üye
kardes bu sorun bendede var.ekran donuyor ve kıtlenıyor.bataryayı sokmek zorunda kalıyorum sonra.buna cozum bulamadım.versıyon bıle attım olmadı.yanı bunu duzeltmek zor gıbı :(
kardesım aynı sorun bende de bende bi cozum bulamadım bulursanız haber verın
satmak zorunda bırakıyor benı:sukur::vur

kralcin74

Üye
format nasıl atılıor

draligus

draligus

Üye
*#7370#

gulfth

gulfth

Üye
arkadaşlar fixxs sis diye bir program var bende 6600 varken kulandım n70 de de işe yaarıyor

--------------- Ekleme ---------------

kardesım aynı sorun bende de bende bi cozum bulamadım bulursanız haber verın
satmak zorunda bırakıyor benı:sukur::vur
ustam sen nasıl teğmen oldun ya bunun çözümünüde blemessen kaç paraya teğmen yaptılar seni
:evet:

cryturk14

cryturk14

Üye
Ben de 3 senedir n70 kullanıyorum bu yavaslıgın nedeni telefonun Ram ının dusuk olması bunun için cesitli ram arttırıcı programlar var ben freemem diye bir program kullanıyorum gercekten hızlandırıyo ben ce bunu kullan.

serkan.gunes.38

Üye
format atın duzelıyor bendede oldu

alixkandemir

Üye
* yeşil 3 ve acma kapama tuşlarına telefon kapalıyken bas telefonda formatting yazısı cıkana kadar bekle

salih1906baba

salih1906baba

Üye
bende de yaklaşık 300 müzik 10/15 oyun 8/9 tema 15/20 video 66 tane de resim war bende arada sırada böle sorunla karşılaşıyorum :D

--------------- Ekleme ---------------

format nasıl atılıor

*#7370# bu sıradan format
birde asıl format var bu da hard format *3 arama tuşu ve kapatma tuşuna bas :oke::oke::oke:

Üst Alt