o dediklerin zaten öyle kardes tema sade hiçbir program yüklü deil 1,2müzik ve resim dısında hiçbirşey yok telefonda ama genede donuyor sence neyden kaynaklanır telefonculaya götürcem yapabilirlermi?veya sen yardımcı olabilirmisin?Temanı Sadeleştir. Hafızayı Hafif Tut. Program Yükleme.
Tele arada bir format çekmek iyidir...Ben aydan aya format atarım....Bunun sayesinde böyle sorunlarım yok...Mesela N70'imde 100'e yakın müzik,10 tane video(Her biri yaklaşık 20 mb'lık),3 N-gage oyunu ve toplam 40-50 mb'lık normal oyunlar,10'larca foto var...Ve hiçbir donma olmuyor...Çünkü arada format attığımda gereksiz tüm dosyalar siliniyor...o dediklerin zaten öyle kardes tema sade hiçbir program yüklü deil 1,2müzik ve resim dısında hiçbirşey yok telefonda ama genede donuyor sence neyden kaynaklanır telefonculaya götürcem yapabilirlermi?veya sen yardımcı olabilirmisin?
Evet buda çok önemli.uygun hafıza kartını kullanmak gerek
kardesım aynı sorun bende de bende bi cozum bulamadım bulursanız haber verınkardes bu sorun bendede var.ekran donuyor ve kıtlenıyor.bataryayı sokmek zorunda kalıyorum sonra.buna cozum bulamadım.versıyon bıle attım olmadı.yanı bunu duzeltmek zor gıbı![]()

ustam sen nasıl teğmen oldun ya bunun çözümünüde blemessen kaç paraya teğmen yaptılar senikardesım aynı sorun bende de bende bi cozum bulamadım bulursanız haber verın
satmak zorunda bırakıyor benı![]()

format nasıl atılıor