n70 hafıza sorunu yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt_mrt_mrt

mrt_mrt_mrt

Üye
    Konu Sahibi
n70 hafıza sorunu yardım!
Arkadaşlar benim sorunum şu telefona yüklediğim herşey hafıza kartında ve tlf hafızasında 19 mb boş yer olması gerekiyor. Ama boş yer sadece 2mb üstelik fexplorer dan baktım telefon hafızasında hiçbişe yok o kadar yeri ne tutuyo bilmiyorum. Bide galeride bir resmi düzenle dediğimde yeterli hafıza yok diyor. heralde bununla ilgili.fexplorerdan girince c\system\data klasöründe bir sürü gereksiz dosya var.bunlar silsem telefona bir zararı olurmu? lütfen bi yardımcı olun. şimdiden tşkrler...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Mesajları tel.hafızada saklıyorsan onlar doldurmuş olabilir.bence hafıza kertında sakla.data klasörünü silmeni önermem.bildiğim kadarı ile orada gerekli dosyalar bulunur.eğer cihazınla internete giriyorsan önbelleğide boşaltmanı öneririm

cool_eagle

Üye
Arkadaşlar benim sorunum şu telefona yüklediğim herşey hafıza kartında ve tlf hafızasında 19 mb boş yer olması gerekiyor. Ama boş yer sadece 2mb üstelik fexplorer dan baktım telefon hafızasında hiçbişe yok o kadar yeri ne tutuyo bilmiyorum. Bide galeride bir resmi düzenle dediğimde yeterli hafıza yok diyor. heralde bununla ilgili.fexplorerdan girince c\system\data klasöründe bir sürü gereksiz dosya var.bunlar silsem telefona bir zararı olurmu? lütfen bi yardımcı olun. şimdiden tşkrler...

http://www.maxicep.com/s60-sistem-a...i-ve-telefon-hafizasinda-yer-acin-157674.html

bunu kullan emin ol çok yer açılacaktır

mrt_mrt_mrt

mrt_mrt_mrt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çok saol verdiğin program çok işime yaradı. şu anda tlf hafızasında 17 mb boş yer var fakat. galerideki bir resmi düzenle dediğimde yeterli hafıza yok önce bazı verileri silin diyor. bu ndndir acaba?? telefonu ilk aldığımda böyle bişe demiyodu.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşım çok saol verdiğin program çok işime yaradı. şu anda tlf hafızasında 17 mb boş yer var fakat. galerideki bir resmi düzenle dediğimde yeterli hafıza yok önce bazı verileri silin diyor. bu ndndir acaba?? telefonu ilk aldığımda böyle bişe demiyodu.
Arka planda açık kalmış fazla programlar varsa ondanda kaynaklanabilir

cm_vrn

cm_vrn

Üye

telefonuna bişi olmamış. onun sebebi hafıza kartından. Şunu dene : hafıza kartını çıkar teli yeniden başlat.ama kartı takma .sonra gel galeriye gel resme düzenle de kesin düzenler.
benim n72 imdede olmuştu bikaç kere...

çözüm ise hafıza kartını biçimlendirmek...
:coold:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt