N70 En Son Versiyon RM-84 v5.0717.3.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

uguro

uguro

Üye
    Konu Sahibi
N70 En Son Versiyon RM-84 v5.0717.3.0.1
BU VERSİYONU BİR YABANCI SİTEDE BULDIM AMA DOĞRUMU BİLMİYORUM ???
RM-84 v5.0717.3.0.1

İŞTE O SİTE[/IMG]

:sn: LÜTFEN YORUMLARINIZI YAZIN EĞER BÖYLE BİR SÜRÜM VARSA HEP BERABER YÜKLEYELİM

BU ARADA SİTEDEKİ VERSİYONU GÖSTEREN RESİMİDE İNCELEYİN

YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:oke::megafon:

• Beğen
Tepkiler: SEVDALI_PIRENS, mustafa1987, bircangsm ve 5 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
freak sanırım gecerk deiel

uguro

uguro

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş Bilmiyorum Ama Banada Ilginç Geldi Siteyi Incelerseniz Altlarda Bir Resim Var Bu Resim De Gözüküo

By_cepcep

Üye
Dogrudur ben bu gün bi 70 gördüm veriyonu RM-84 v5.0717.3.0.1 idi

TüRKeR_uA

TüRKeR_uA

Üye

bu olması lazım bir de birşey soruca bu nokia software updater ınereden güncelliyoruz?Yoksa yeni versiyon çıksa bile ondan önceki versiyonları yeni versiyon olarak gösteriyot.

cepkin_67

cepkin_67

Üye
benim ki V 5.0737.3.0.1 :oke:

armutsapi44

armutsapi44

Üye
o sitedekilerin çoğu bunun olduğunu doğruluyor bnce de yapalım

cepkin_67

cepkin_67

Üye
Sen nasıl yaptın?

ya benim hafıza kartından kaynaklanan bi sorunum vardı ama ben onu telden sandım ve garantiye gonderdim 6 gunde geldi ve bu sürümü yuklamişler garantide suanda üstü daha cıkmadı herhalde ..

ayri3333

Üye
buyrun arkadaşlar buradan son versiyonu indirebilirsiniz.
lsd_rm-84_v5.0737.3.0.1.rar
ama usb kalosuyla atamazssınız şimdiden söyleyeyim,telefoncuya götürüp,5 YTL' ye update yapın,çünkü bu yazılımı atmak için DCT aleti lazım,birde phoenix diye bir program.Ben tlf.uma yükledim bayağı bir hızlandı ama galeri yavaşlığı hala devam ediyor,birde sanki kamera çekimi biraz daha iyi oldu,veya bana öyle geliyor,neyse dener görürsünüz.

cepkin_67

cepkin_67

Üye
evet benim telde de hızlanma var ama galeride yine biraz yavas bide kamera daha iii

AKSARAYLI_68

Üye
benimki zaten bu versiondan

degerli43

degerli43

Üye

Bu adrese girip product kodunuzla (bataryanın arkasıda yazar) son versiyonu kontrol edebilirsiniz.

deli_kan

deli_kan

Üye
Hemen hemen her gün kesinlikle kontrol ettiğim adres. Yine de sağolasın.

cepkin_67

cepkin_67

Üye
ben siteye girdimde bana son versiyon diye 5.0705.3.0.1 bunu veriyo benim ki saten v 5.0737.3.0.1 nasıl oluyo bu o zman :(

deli_kan

deli_kan

Üye
ben siteye girdimde bana son versiyon diye 5.0705.3.0.1 bunu veriyo benim ki saten v 5.0737.3.0.1 nasıl oluyo bu o zman :(

Arkadaşım senin dediğin gibi sanırım sadece servislerde update edilebiliyor. Sonuçta saenin kullandığın sürüme ait yükleme dosyaları internette dolaşmakta. Ama bir tek servislerde yükleme yapılabiliyor. Belikde ilerleyen zaman içerisinde nokia kendi sitesine koyar update dosyalarını belkide koymaz. Bildiğim kadarıyla bu dosyaların içeriğini değiştirmek pek kolay değil. O yüzden senin kullandığın sürümün sahte bir sürüm olması mümkün değil.

tolgakarakol

Üye
ben nokia'nın sitesinden yükledim 5.0705.3.0.1 son versiyon bu değil mi?

yusufucan

yusufucan

Üye
BenımKide 5.0638.3.0.1 nasıl oluyor bende anlamadım Ve yeni yazılım Yok Nokia Sitesinden...............

Üst Alt