N70 Data Kablosu Bağlantı Sorunu !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
    Konu Sahibi
N70 Data Kablosu Bağlantı Sorunu !!
Öncelikle lütfen tamamını okuyun sorun ciddi.arkadaşlar daha önce n70 i data kablosu tanıyodu fakat artık tanımıyo ne yapsak fayda etmedi kac kere format attım pc suite kaldırdım yükledim yine hep bilinmeyen aygıt diyo dedim heralde kablo bozuldu bitanr 6630 taktım hemen tanıdı telefonu benim telefonu neden tanımaz acaba hard format attım sonuç yine aynı.usb girişlerini kontrol ettim sonuç başarısız varmı bi önerisi olan.kac tane pcde denedim görmuyo sorun telefonda ama napsam durup dururken tanımamaya başladı soket bozuk olsa kulaklığıda görmez.

--------------- Ekleme ---------------

upppppppppppppp

• Beğen
Tepkiler: mamucon

Salihyet

Salihyet

Üye
Telefonun ayarlarından bağlantı modunu ayarladınız mı ? bağlanınca pc suit yada veri transfer moduyla olmalı.

By Ali

By Ali

Üye
ben de de ayni problem var

Da®kness

Da®kness

Üye
Telefonun ayarlarından bağlantı modunu ayarladınız mı ? bağlanınca pc suit yada veri transfer moduyla olmalı.

N70'te bağlantı modu, transfer modu diye seçenek çıkmaz. Arkadaşa önerim servise vermesi. Telefonun giriş soketi bozulmuş olabilir.

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
    Konu Sahibi
ya grişi soketi bozulsa kulaklığıda görmez diye düşünüyorum

--------------- Ekleme ---------------

birde o bağlantı modu olayını tam nerden ve nasıl ayarlıcaz bulamadım

Da®kness

Da®kness

Üye
Giriş soketinde kullanılan kulaklık devresi ile bağlantı kablosunun devreleri aynımı sanıyorsun. Kendinde bir bak. Kulaklık ile bağlantı kablosunda ortak kullanılan devre sayısı sadece iki. Sarı tırnaklara dikkat et. illa giriş bozuktur diye dayatmıyorum. Bağlantı modunuda arama, s40 gibi telefonlarda geçerli bir şey bu. Bağlantı modu seçeneklerini seç diyen arkadaş kendi telefonunda yaptıklarına göre seni yönlendiriyor. Örneğin 6300'ı pc ye bağladıktan sonra telefonun ekranına seçenekler çıkıyor. Veri saklama, nokia modu gibi. Bu telefonlarda bu şekilde bağlanıyor.

mcep

mcep

Üye
ufff bnde bu aralar n70 alıcaktım bır cok sorunu gormeye basladım... sızce yınede almalımıyım arkadaslar..:(:(

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Eğer pc nin usb sini uzatma kablosuyla kullanıyorswan ilk önce onu bi çıkar çünkü uzatma kabloalrı bazı cihazların çalışmamasını sağlıyor.Bir de başka bi pc de denemissindir işallah.Olmadı aklıma bişey gelmiyo fakat usb uzatma kablosu bazı cihazların çalışmasını enghelliyo hekle 3m olanları.Kendim 10m kablo yaptım bi telk bluetooth u çalıştırdı flash belleği görmedi sonra 5m yaptım gördü

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
    Konu Sahibi
ben şunu anladım en kral admini olsun modu olsun benim sorumuna çözüm bulamıyolar basıcaz parayı yaptırcaz artık napalım

Da®kness

Da®kness

Üye
Pc suit'i sadece dosyalara ulaşmak için kullanıyorsan , kulaklıktada sorun yapmıyorsa bi kart okuyucu al masraf yapma.

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
    Konu Sahibi
benim amacım versiyon güncelleme yoksa umrumda olmaz

kundak89

kundak89

Üye
aynısı basıma geldı.cepi pcye baglayıp modem olarak kullandım.bır sure sonra ınternet kesıldı 'sayfaya erişilemiyor' yazısı yani.sonra 6300'ı bagladım.onu gordu ardından n70'i bagladım gördü fakat bir daha ınternete baglanamadım.

Da®kness

Da®kness

Üye
Ben nokia phoneix servis yazılımı ile yeni versiyon güncelleme yaptım. Benim eski versiyon 5.0638..... gibi birşeydi. Şuanki versiyon 5.0737.3.1.0 oldu. Fazla bir fark göremedim. Bu versiyondan daha yeni bir versiyon çıktımı onuda bilmiyorum. Versiyonun bunu tutuyorsa bence güncellemene gerek yok.

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
    Konu Sahibi
benim 30.01.2007 tarihi 737 değil ama

Da®kness

Da®kness

Üye
5.0737.3.1.0 versiyon tarihi 13-09-07 yazışmayla bu sorun çözüleceğe benzemiyor. Sen en güzeli bir servisten destek al. versiyonuda güncelliyorlar.

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
    Konu Sahibi
haklısın yinede sağol

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Sorun Pc kaynaklıdır çok büyük ihtimalle bence Pc ye format at çünkü N70 i tanıyan sisteminde bir hata oluşmuşdur...Ondan bazı telleri tanır ama n70 tanımaz aynı sorun bende yaşanınca pc'ye format atıyorum düzeliyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt