N70 acil yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
N70 acil yardım !
Arkadaşlar Nokia N70 marka telefonumun şarz sorunu var şarz makinesini telefona takınca şarz olmuyor uyarısı alıyorum bide şarz fullken birisi aradığında batarya zayıf diyor ve iki dakika içinde batarya boş deyip kapanıyor bi kaç gün önce tamirciye götürdüm bugün gidip aldım şarz alıyordu bu akşam şarz fullken bi arkadaşım aradı onunla konuşurken batarya zayıf dedi bende şarza taktım ve yine şarz olmuyor uyarısı çıktı lütfen yardım edin arkadaşlar teşekkür ederim saygılar.

memoli6767

memoli6767

Üye
Arkadaşlar Nokia N70 marka telefonumun şarz sorunu var şarz makinesini telefona takınca şarz olmuyor uyarısı alıyorum bide şarz fullken birisi aradığında batarya zayıf diyor ve iki dakika içinde batarya boş deyip kapanıyor bi kaç gün önce tamirciye götürdüm bugün gidip aldım şarz alıyordu bu akşam şarz fullken bi arkadaşım aradı onunla konuşurken batarya zayıf dedi bende şarza taktım ve yine şarz olmuyor uyarısı çıktı lütfen yardım edin arkadaşlar teşekkür ederim saygılar.

kardes sana yardim edelimde senin yasadigin sorun genelde batarya bozuksa olur
nadirde olsa sarj cihazindan olur mesela senin tlf. 5wattlik sarj etmen gerekirken sende
3wattlik sarj cihaziyla yapmaya calisirsan bataryayi en kisa sürede bozarsin tabiki
bizdeki en büyük hastalikta isim var isim var 10dk takayimda bitmesin lazim deriz
bataryayida daha garantisi bitmeden bozmayi basaririz.

S&S

yunus5055

yunus5055

Üye
Sorun Bataryanin eski olması olabilir ... Bunu bende yaşadım çözüm bataryanin iletken yerlerinin tele değmesini olabildiğince artırmak ... Bataryanin arkasına kağıt sıkıştır bi dene .. Inan bana sorunumuz aynıydi ve çözüm bu oldu ... Ben bataryanin arkasına silikon sıkıp boyunu uzattım :) ve telin iletken demirlerinı iyice dışarı doğru açtım ... Dikkat et demirleri kırma ama :) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt