smkndz
Üye
-
Konu Sahibi
-
cfw mi ofwmi atacantelefonuma flash atacam ama nasıl yapacam bilmiyorum. Forumda aradım ama linkler ölü çıktı
Fark Eden Bişey Yok İkisininde Anlatımı Mevcutcfw mi ofwmi atacan
biliyomda ona gore link falan gostercektimFark Eden Bişey Yok İkisininde Anlatımı Mevcut
Ekmeğime Neden Mani Oluyosunbiliyomda ona gore link falan gostercektim
Güvenlik Koduna Gerek Yok CFW OFW Ne Olduğunuda Bilmene Gerek Yok Videodaki Gibi Flash At Yeterlicfw ofw nedir bilmiyorum. güvenlik kodunu bilmiyorum onun için yapacam
guvenlik kodu icin hard resette atabilirsincfw ofw nedir bilmiyorum. güvenlik kodunu bilmiyorum onun için yapacam
Düzelir Dead Flash Dfaha İyi Hard Format Önermem Biraz Zaman Alır Dead Flash Ama En İyisigüvenlik kodumu bilmediğim için atacam düzelir mi
Şaka Yapıyosun Tamam Sevdim Bunulink atabilir misin
evet dur link bulayim olmadi flash atarsingüvenlik kodumu bilmediğim için atacam düzelir mi
tmmteşekkür ederim. yapamazsam mesaj atarım
yani menu felan aciliyorma kod girmenize gerek varmi varsa flash lazimolmadı. açılışta kilit kodu istedi yazdım kod hatalı dedi ama telefon açıldı
bencede dosyalarin aynisini indir telin rm modeli kacsa onun isminde bi klasor ac dosyalari kopyala teli ocye bagla dosyalari flashla anlamadiysan videoyu izle zaten anlarsintelefonda durum karışık ben en iyisi flash atıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?