N ve E Serisi Sertifika Sorununun Kesin Çözümü !!!

Sponsorlu Bağlantılar

barisbaris07

barisbaris07

Üye
program koyuyon bari takip et açılmıyo ...........

levokinen

Üye
bat dosyasına çift tıklıyorum ama herhangi bir dosya oluşmuyo. yardımcı olabilirmisin. Buarada route 66 yapmaya çalışıyorum. sis dosyasının adını route66_unsigned olarak değiştirdim. sonrada bat dosaysının içine "signsis Route66 _Unsigned.sis Route66 _signed.sis bluegenclik.cer bluegenclik. 0123456" yazdım. kaydedip kapattım. bat dosyası ve route66_unsigned. sis aynı klasör içinde. çift tıklıyorum bişi olmuyo...

koko909090

Üye
hiçbişy anlamdm şimdi napcam ben ya

YALÇIN006

Üye
şifreyi bulamıyorum

orcunkocaman

Üye
linkleri kontrol edermisiniz

murat70027

Üye
yaaa bu nasıl olucak ben anlamadım mesela ben tema atmak istiyorum telefona temayı kuramıyorum ama sertifka istiyor... bu yuradaki meseleyi ben önce bilgisayrdamı yapacam yada her tema için felanmı yapacam lütfen bir yardımcı olun birşey anlamadım ben yaa:(

caroline_d

Üye
Bunların hepsi hikaye allta çözümü bulabılırsınız

yükleme klasörüne gir uygulama yöneticisini aç .seçenek tuşuna bas ayarlara gir yazılım yükleme ayarlarında sadece imzalı yazıyorsa onu tümü olarak değiştir bende e71 kullanıyorum varsayılan ayar olarak sadece imzalı gelior.sorunun budur kolay gelsin
çözüm budur bişiyle uğraşmayın :) teşekkürler:yuru

habbuj

habbuj

Üye
kardeş linkler
ölü

Knight43

Knight43

Üye
linkler bitmiş.konuyu editlersen daka iii olur.

--------------- Ekleme ---------------

çözüm budur bişiyle uğraşmayın :) teşekkürler:yuru
bende 6120 c var yazılım uükleme tümü yapsanda olmuyo. benim zaten varsayılan tümü

georgi84

Üye
bok varda sifre koyuyorsun su rar dosyasına.sanki altın cıkıcak icinden.

nerdesin27

Üye
rar kodu ne blue genclik değil beyler soylıyebılırmısınız acıl

new_mavi

Üye
yaa hiç biri de olmadı *****sıtesınde bole bişi yok diyo rapıdshare de ındırmıyo::((

leventulu34

Üye

yükleme klasörüne gir uygulama yöneticisini aç .seçenek tuşuna bas ayarlara gir yazılım yükleme ayarlarında sadece imzalı yazıyorsa onu tümü olarak değiştir bende e71 kullanıyorum varsayılan ayar olarak sadece imzalı gelior.sorunun budur kolay gelsin

KESİN ÇÖZÜM :) ağzına sağlık ustam:yuru:yuru:yuru

manisalikml

Üye
hepsi sacma bunların adam akıllı bir program verin ya

muhammedtopcu

Üye

COK SAOL % gUNDUR UGRASIOODM ...

furık

Üye
arkadaslar hepsını yaptım ama bı turlu şu dediği klasor cıkacak kelımesı tutmuyor.
yanı klasor felan cıkmıyor.
lutfen buna bı cozum getırelım..

kmbaaa

kmbaaa

Üye
msn [email protected] kardesım bnı bu sorundan kurtaracak olan varsa yardm etsın lutfnn yaaa :(

gsf

Üye
kardesim sifre acılmıyor... sifre ne?

teomaniaa

teomaniaa

Üye
İşime yaramaz ama paylaşım güzel :oke:

PunJhieR

PunJhieR

Üye
şifre yok ki

Üst Alt