N.O.V.A. 3 v1.0.7 APK+DATA(MOD Unlimited Gold Coins)

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: muslumcu46

Oziyy

Oziyy

Üye
Arkadaşlar oyunda Türkçe dil desteği mevcut değil. oyun hileli değil ama isterseniz yapabilirsiniz bunu freedom la (root gerektirir) internete bağlanmış şekilde para arttırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

ismailayhan150

Üye
Biri bana bunu nasil yuklendigini anlatabilirmi anlamadim hala tek tek biri anlatsin da hileli olaninibitun dosyalari indirdim ya
ben bütün dosyalari indirdim nasil kuriyoruz modlu olanlari anlamadim orda ben

arkadaslar kurulumu yapamayanlar virus programı kullanıyorsanız eğer virus programını kaldırıp yukleyin bide hileli mod yapmak icin cok ugrastım ve yaptım ama hileli mod online oynarken gecersiz oluyo bilgilerinize gerek yok yani hileli kurmanıza İYİ EGLENCELER ARKDASALAR

murat.cosgun03

murat.cosgun03

Üye
dostum bi tarif et modlu olani

murat.cosgun03

murat.cosgun03

Üye
:yuru

agoin

agoin

Üye
Arkadaşlar bende normal olanı var 3. Bölümdeyim oyunu silmeden nasıl hile yapılır

Oziyy

Oziyy

Üye
Arkadaşlar bende normal olanı var 3. Bölümdeyim oyunu silmeden nasıl hile yapılır
Cihazını root la ve freedom uygulamasını indir daha sonra internete bağlı olarak çalıştır ve uygulamada gelecek olan listede nova yı seç 2-3 dk sonra oyun başlayacak oyuna girdikten sonra herhangi bir bölüm seç ve oyuna başla 2 sn geçtikten sonra duraklat ve menüden sol üstteki para işaretine tıklayıp satın al a tıkla gelen ekran da kredi kartı yerine freedom xx yazması gerek devam a bastığında ödeme başarılı oldu yazısı çıkacak tekrar tekrar al.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
:tşk:

Sciondar

Sciondar

Üye
Teşekkürler

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
Grafikler Manyak Süper Nexus 4'te Çalışırmı :)

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Yav sadece apk yi kursak ve obb yi otomatik indiren bi apk yokmu ?

şirinler1990

Üye
0yun s3 de basarili patch ve data lari android obb attin 1.ve 2. apkleri kurun ilk seferde internet acik oyuna girin tamam

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
bende uzun beyin fırtınalarından sonra joker arkadaşımızın demek isteğini anladım. yalnız ben hilesiz oynamak istediğim için hilesizin nasıl kurulacağını anlatmaya çalışacağım...

1.modsuz apk yi data dosyalarını birde patch partlarını indirin. ve hepsini rardan çıkarın.

2.apk yi telefonunuzda kurun.

3.oyunu açmadan data dosyasını Sdcard/Android/Obb klasörüne atın.

4.ardında indirdiğiniz patch klasörünün içindekini, bi önceki attığımız data dosyasının içine atın.

5.sonra interneti açıp oyuna girin( internet sadece bi kere ister sonra interneti kapatıp oynayabilirsiniz.)
HAYIRLI KANDİLLER...
eğer sorunuz olursa sorabilirsiniz...

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
teşekkürler

vegatablo

vegatablo

Üye
arkadaşlar partları indirdim zipten çıkardım main diye klasör oluştu sonra apk yı kurdum obb dosyasını sdcard/android/obb dizinine attım internet açık şekilde oyuna girdim fakat sürekli checking required files verifying instaling yapıyo oyun başlamıyo
modsuz apk yüklü patch dosyalarını indirmedim yardım edermisiniz arkadaşlar yeni farkettim main dosyasını obb ye atıyorum 1.8 gb dosyalardan bakıyorum obb ye gözüküyor oyuna girince dosya siliniyor bir çözümü olan varmı

Son düzenleme:
BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
Biraz sonra gördük KB kardeş senin çözümün söyle
Patch partlarini indirip rardan cikarmamissin indir rardan cikar sonra o main dosyasinin yanina

omer durus

omer durus

Üye
Paylasim icin sag ol