N.O.V.A 3, Google Play Store’da Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
N.O.V.A 3, Google Play Store’da Yayınlandı!

Gameloft‘un merakla beklenen sürükleyici ve etkileyici bilim-kurgu FPS mobil oyunu N.O.V.A 3 (Near Orbit Vanguard Alliance), Android için resmen yayınlandı.

Tam 2GB’lık bir boyuta sahip olan oyunu mobil internet paketinizle ya da kablosuz internet bağlantınızla indirmenizi öneriyoruz. Dünya’dan, donmuş Volterite şehrine kadar galaksi genelinde birçok bölge ve 10 farklı seviyede insanlığın hayatta kalabilmesi için savaşacaksınız.
Mücadeleniz boyunca koşacak, vuracak, araçlar sürecek ve düşman birliklerini yok etmek için savaş robotu kullanacaksınız. Gerçek zamanlı gölgeler – ışıklar, parçacık sistemi ve Ragdoll fiziği gibi görsel özelliklerin yer aldığı N.O.V.A 3, mobil cihazlarda konsol deneyimini yaşayabilmenizi sağlayacak.
6 oyun modunda 6 farklı haritada 12 kişiye kadar çoklu oyuncu desteğine sahip oyun, savaş alanında kullanıcıların aynı araca binip seyahat edebilmesine de imkan tanyor. Hikaye kısmı kadar eğlenceli ve harika bir çoklu oyuncu modu sizleri bekliyor.
FPS türünün eşsiz yapımlarından biri olan Near Orbit Vanguard Alliance serisinin son oyununa 6.99 Dolar ödeyerek sahip olabilirsiniz yada nova 3 için android oyun bölümüne açtığım konuyu bekleyebilirsiniz
Oyunun detaylı görselleri ve tanıtım videoları aşağıdadır.

[video=youtube;nQvzNFf5900]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nQvzNFf5900[/video]

şimdi yeni başladım harika bir oyun crysis 2 nin telefona çıkmış hali

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
:zzz:

doctorrr

doctorrr

Üye
:off:

- - - Eklendi - - -

kıskandım

SHS

SHS

Üye
(h)

doctorrr

doctorrr

Üye
Symbian'ın Kaderi :)
Bende Para Biriktirdim 1 Ay Sonra Android'e Geçicem İnşallah.Oyun Oynamak İsteyen Adama Symbian Demiyeceksin.
oyun dehşet ama işte telefonumda oyun yok fruit ninja hariç söyleyeyim :)

tempestshine

tempestshine

Üye
videoları izleyip izleyip iç çekiyorum :ağlarım:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu oyunu şimdi indiriyorum. Boyutu çok büyük. En az 2 GB yer kaplayacağa benziyor. Wi-Fi'den 1,70 GB veri çekiyor. Tabii bu sıkıştırılmış hali.

Not: İyi ki Xperia Pro almışım.

doctorrr

doctorrr

Üye
Bu oyunu şimdi indiriyorum. Boyutu çok büyük. En az 2 GB yer kaplayacağa benziyor. Wi-Fi'den 1,70 GB veri çekiyor. Tabii bu sıkıştırılmış hali.

701 alacaktın demi sen :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bilgisayardaki call of duty gibimi bir oyun bu?

enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaşlar link verebilirmisinz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

En doğrusunu yaptın :)

61semih

61semih

Üye
yakında gioya da portlarlar nova 2 yi rahatça oynayalibiliyorum :naughty:

enes-1907

enes-1907

Üye
alın arkadaşlar indirme linki

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
android akar :P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt