Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N-gage prince of persia trial..!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
N-gage prince of persia trial..!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
N-gage Prince OF Persia TriaL N-gage'nin En Çok yer kaplayan Oyunu Yanlız bende Out Memory hatası verdi Haberiniz oLa
Valla Dost Bizde büyük bir merakla bekliyoruz Sevgili Binpda ' yı .. Yapacak birşey yok Napalım Ama Cr@cklesin Koyarım onuda benden Önce Davranmazlarsa !
oguziverson
Üye
f-u-l-l çıksada oynasak artık
dr.bahaeddin
Üye
N73 artık tarih oldu bu n-gage oyunlarnda ya
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Yok yaw .. Birçoğunu açıyor hatta nerede ise hepsini Bende bi FiFa 2009 Birde Prince OF Persia açılmıyor .. yoksa gerisini rahatlıkla Oynayabiliyorum
ayasin
Üye
bende fifa 2009 da prince of perciada açılyor
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Ama seninki N95 8GB Bizdeki N73 Nasıl seninkiyle bizimkini kıyaslayabiliyorsun ..
ByOrkO
Üye
bn bu oyn içn format attm tel hafızası boş
SlashGun
Üye
Konu Sahibi
Şimdi şöle bi durum var . Telefonunun RAM inin de yüksek olması gerekli . Bide bizim telefonlar ( N73 ) biliyoruzki kasan telefonlar . Bu yüzden N73 den vazgectim . 3 yılı dolduracak 6120c onu kaybetmek istemedim bu yüzden hemen elde ettim temiz bir cihaz aldım . Ama şunu söyleyebilirimki Çok hızlı bi cihaz S60 9.2 kullandığımın farkındayım Bu güzeL bir duygu ...
furkan_gul_44
Üye
Sağol
aga27
Üye
işallah n70 de çalışır ellerine saglık
erc44
Üye
abicim oyun yüklenmiyor internete giriyo ben de kota da yok ne yapıcam
rapman
Üye
şuan en çok yeri ngagede brothers in arms kaplıyor...teşekkürler...
İlginç.. Bi sen nete giriyosun farkındamısın bu Oyunu yükleyipte.
Geriye dönüp bak bakalım Bir yerlerde yalnışlık yapmışmısın ? Olur ya insanoğlu bir tuşla neler olabililiyor
kerem1000
Üye
en çok yer kaplayan oyun bildiim kadarıyla brothers in arms