N-Gage Patch-UnPatch v1.30.1541 (N97)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N-Gage Patch-UnPatch v1.30.1541 (N97)
Trial yazısını kaldırmaya yarar(Sadece N97).

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ersantaran, hayta018, ungood20 ve 17 diğerleri

es-6

Üye
sagolasin insallah yarar:)

kickers34

Üye
tamamda nasıl yuklucez sadece tel e yukleyip calıstıcazmı

NixeD

NixeD

Üye
allah razı olsun kaç yere baktım hele şükür çok saol ellerin dert görmesin :D

guneyasin

Üye
Ekmel eline sağlık ama açıklama yapmayı unutmuşsun :) Arkadaşlar uygulamayı telefonunuzu kurmaya başladığınızda zaten patch & unpatch diye hangisini kurmak istediğinizi soracak siz patch olanı işaretleyip ilerleyeceksiniz hepsi bu kadar... Ha unutmadan bu sadece Trial yazısını kaldırmıyor oyunu yapıyor ;)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekmel eline sağlık ama açıklama yapmayı unutmuşsun :) Arkadaşlar uygulamayı telefonunuzu kurmaya başladığınızda zaten patch & unpatch diye hangisini kurmak istediğinizi soracak siz patch olanı işaretleyip ilerleyeceksiniz hepsi bu kadar... Ha unutmadan bu sadece Trial yazısını kaldırmıyor oyunu yapıyor ;)

Teşekkürler abi bilgilendirme için.

birmot

birmot

Üye
teşekkürler iyi işe yaradı

550cihan

Üye
ooo kimler varmiş burda bizi unuttun.buralardami takiliyorsun artik yasin abi

bersan33

Üye
güvenilmeyen bir saglayıcıdan alınan ............. diyor yükleyemiyorum yaardıııııııım

tameracer

Üye
temel paket deyip duruyor benim telefon nedir bu temel paket yardımcı olurmsn

macman

macman

Üye
thenksss

edim_king

Üye
evet bende yukleyemedım guvenilmeyen felan yazıo yuklemıo

besiktasli34

besiktasli34

Üye
Arkadaşlar ben daha evvel n-gage kullanmadım şu anda N97 telefonum var kurdum bu programı ama herhangi biyerde kısa yol yok nasıl kullanacağım nereden oyunlar çıkacak yada bu programa uygunoyun yükleyincemi n-gage ile oynanabilecek ? teşekkürler

Graphness

Üye
ngage kurduğun zaman kısayolu oyun klasörüne kaydedilir

SERSEM35

Üye
ben pacth dosyasını n97 için yukledim ancak trıal bır oyun vardı yazı kalktı ama oyun hata veriyor ne yapmamız gerekiyor bilen var mı? teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

n gage aç kurulacak oyun var ise otamatik olarak kurar tabiki patch ve oyun sağlamsa...

Arkadaşlar ben daha evvel n-gage kullanmadım şu anda N97 telefonum var kurdum bu programı ama herhangi biyerde kısa yol yok nasıl kullanacağım nereden oyunlar çıkacak yada bu programa uygunoyun yükleyincemi n-gage ile oynanabilecek ? teşekkürler

yukleyemeyen arkadaşlarım opda dan sertifikalandırabilirsiniz,yalnız sonrasında bende çalıştıramadım oyunlar hata veriyor

arkadaşlar,

birçok oyun yukledim ama hepsinin trıal yazısı kalktı fakat oyunlar demo..oyunları trıal olarak n-gage sitesinden indirdim..

fatih_yozgatlı

Üye
n79 olurmu?

n79 u nasıl hackleye bilirim ve nerden bulabilirim

FINITO26

Üye
trial yazısını kaldırsak sadece yazıyı mı kaldırmıs oluyoruz? Oyunları (*******) bu yazıyı kaldırmadan oynayamıyor muyuz?

fight28

Üye
BNDE n85 VR PROGRAMI ORDAN ALDIM SERTİFİKAYLA HALLETTİM PROGRAMI YÜKLERKEN PATCH İSTERLİP TAMA DİYORUM GÜNCELLEME HATASI DİYOR :(

tuncay89

Üye
NOKIA 5530 DA ACARMI DOSTUM
:oke:

NOKIA 5530 DA ACARMI DOSTUM
:oke: NOKIA 5700 ACIYOR

burakcapar

burakcapar

Üye
teşekkürlerrr işe yarayacak mı bakalımm

Üst Alt