N Gage oyunlarının hepsi *yeni ve güncel

Sponsorlu Bağlantılar

azad_47

Üye
usta ya neden pırokrmları açmıyor tlf 66 30ve açmıyor çevabını bekliyorum

ukalgs

ukalgs

Üye
sağ ol bea kardeş

mert_nobre

Üye
Manyak Oyunlar

dj_tutankamon

dj_tutankamon

Üye
Çok güzel arşiv ağzım açık kaldı. Teşekkürler:oke:

cixman1905

Üye
7610 ve bu tür OS7 sahipleri sizi benden bir öneri ngage color ve çalıştırma fixleri var bunları indirin çok sağlam şekilde oynarsınız ha birde size benden bir tüyo 7610 gibi tellerin ram i düşük bu yüzden açmayabilir.telefona format atın şöyle(tel açılırken beyaz ekran tam gelirken şutuşara basılı tutun oto format atar nasılmı--------yıldız,3 ve Arama tuşuna basılı tutun)---------------Ve telefona format atıldıktan sonra fexflorer prosunu yükleyin. ve prodan birde rest attınızmı telefon canavar olur.........

pahca

Üye
sagol kardeş

ertgrlsmsk

Üye
kardeş çok teşekkür ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler...................

elalem_

Üye
arkadaslar yardımcı olmanızı istediğim bi husus var.benim n 81 cihazım var first acsses denen şeyi yükledim.içinde bi kaç oyun vardı spact impact gibi.o oyunlar haricinde forumdan yüklediğim diğer oyunları acamıyorum.rardan çıkarıyorum system diye bi dosya var onu kopyalıyorum cihaza.ama bunu tanımıyo.napabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.tskler....

askbesk

askbesk

Üye
saol

66muko

66muko

Üye
teşekkürler ellerine saglık

crazzy.xx

crazzy.xx

Üye
emeğine sağlıkk

ukalgs

ukalgs

Üye
çok sağ ol kardeş

barj

Üye
benim tel 6630 ama yüklüom fıfa 2007 menü ye oyunun simgesi gelmiyor acaba sorun nedir

ouz991

Üye
gercekten eline saglık cok iyi yapmıs sın:oke::oke:

ahmetmevlut

ahmetmevlut

Üye
Helal Bu Yollar Size

redshark

Üye
Arkadaşlar elinize emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir arşiv hazırlamışsınız.

i-Pod

i-Pod

Üye
bunların 6680 icin olanları yoqmu :D

ukalgs

ukalgs

Üye
sağ ol kardeş

kralyunmet

Üye
eyw ellerıne saglık kardesım

fatih findik

Üye
s60 modellerde n-gage oyun oynyan arkadaşlara bi sorum olacak.eğer cevaplarsanız< teşekkür ederim.6630 kullanıyorum.n-gage oyun yüklemek için bazı programları kuruyorum.telefonumun kamerası çalışmıyor.format atıyorum düzeliyor.şimdiden teşekkürler

Üst Alt