N Gage oyunlarının hepsi *yeni ve güncel

Sponsorlu Bağlantılar

CrAzYErCaN

CrAzYErCaN

Üye
wAlla Helal olsun ne diyim saolasın..

myaman82

myaman82

Üye
paylaşımın için teşekkürler

gatess

gatess

Üye
saol

memolim83

memolim83

Üye
çok iyi teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Benim telefon n70. System klasörü içindeki birşeyi değiştirince telefon bi süre sonra kitleniyor. Bu yüzden ngage oyunlarını ve ngage patchlerini yükleyemiyorum yardım edebilir misiniz?:sos

arkadaşım sistem klasörünü degiştirme forumdan indirdigin rarlı dosyadan cıkan dosyaları sistemin içine yerleştir.apps yazanları apps ın içine LIBS yazanlarıda LIBS in içine atacaksın sadece kolay gelsin. ayrıca her oyun n70 uyumlu değil

volkan5569

Üye
bazı linkler ölü yenileye bilrmisin birde the rost oyununu bula bilirmisin şimdiden tşk

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
Harika bi arşiv

gringo09

Üye
tsk

unutmabunu1

unutmabunu1

Üye
Dostum ben ilk Splinter cell i yükledim color fix ve freemem i yükledim sorunsuz oynadım.Sonra multifix libs i yükleyip 2-3 tane daha ngage oyunu yükledim telefona.Sonra splinter cell açılmadı bunları yükledikten sonra.Bu sefer multifix libs i sildim bu sefer hiçbiri açılmıyo ayrıca kamerada vidyo çekme özelliği desteklenmiyor gibi bi hata alıyorum :( Bunu nasıl düzeltebilirim ve oyunları sorunsuz tekrar nasıl oynayabilirim.İlk baş splinter i oynayıp sonra diğerlerini mi yükleyeyim yardımcı olursanız sevinirim.

metalistban

Üye
kardesim senin sayende siteye üye oldum bütün oyunları indiriyorum yana döne n-gage oyunları ararken tak diye karsıma cıktı tesekkürler devamınıda bekliyorum

yusufustun

Üye
kardes ashen oyununu 6600a kuruyorum goruntu bozuk ve loodıng yapmıyooo cevap ıçın sımdıden tesekurler

safa94

Üye
rapidler bozukkk kardeş

love_god

Üye
arkadaşlar very thanks :)

safa94

Üye
Yaa Abi şunları Rapidlemeyin Yaa. Ne Olur Sankiiii

nick_im

Üye
paylaşım için teşekkürler kardeşim:):oke:

babacanonline

Üye
Ellerine sağlık kardeş çok güzel paylaşım olmuş.

falcon19

Üye
abi saol gercekten iyiy oyunlar..............

--------------- Ekleme ---------------

abi bunları s60 a uyarlaayacak program varmı yaaa..

mesut--fb

mesut--fb

Üye
blz oyunları nasıl oynuyacagız

asd123456789

Üye
guzel oyunlar spider man 2 6600 da calısmıyo loading de donuyo yıne de tesekkur

varhanoguz

varhanoguz

Üye
eline koluna parmagina saglik super paylasimlar super oyunlar :)

ronaldox

Üye
arkadaşım yokardaki fifa 2008 beta 3d var sen diyosunki system dosyanı olduğu gibi at peki onu attıktan sonra hem oyunu açmıyo systemi silemiyosun bide hafızayı biçimlendiriyorum yine silinmiyo temayı bozuyo rehber saat mesaj simgesinde adamlar çıkıyo virüs gibi bişey benim hafıza kartını kullanamıyorum çünlü bazuldu o systemi attıktan sonra arkadaşlar ben uyayım da sizde kendi hafıza kartınızı yakmayın

Üst Alt