N Gage oyunlarının hepsi *yeni ve güncel

Sponsorlu Bağlantılar

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Yöneticinin dikkatine! One ve sega rally 6630 linkleri çalışmıyor.Bilginize sunulur

gs krall

gs krall

Üye
eyvallah

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür

sirdas_28

Üye
çok büyük büyük büyük iş yapmışsın dostum emeğine sağlık:oke:

batida

Üye
tesekkürler

BİLL

BİLL

Üye
yemin ediyurum oyunlar açarsa helal olsun

XpresMusic ReD

Üye
arkadaşlar bende de ngage klasik var bu oyunların (gerçekngage oyunları arada bazı sis oyunları var onlar yokbende) hepsi bende mevcut ve çalışıyo yani ben ngagede çalıştırdım isteyen olursa özel mesaj atsın upload edip koymaya çalışırım ayrıca burdan indirdiğiniz oyunları nereye kopyalayacağınızı anlatayım sopranlar için...

1- dosyayı indirin
2- rar dan çıkarın klasör haline getirin
3- çıkardığınız klasörde (oyuna göre değişir bazı oyunlarda bazı klasörler yok) apps, libs, programs klasörleri var
4- telefonu pc ye bağlayın (bilgisayarda gizli dosyaları göster seçeneğini yapın biliyosunuzdur heralde :) )
5- gizli klasörleri göster deyince telefondaki system klasörü açılır (eğer yoksa siz yapın ama çok büyük ihtimal vardır)
6- şimdi system klasörünün içine bu apps, libs ve programs kalsörlerini kopyalayın
Not: zaten apps libs ve programs klasörü varsa oyun klasörlerinin içindekileri telefondaki klasörlerin içine atın ayrıca zaten apps dosyaları kesinlikle aynı olamaz 2 oyunda libs ve programs daki dosyalar aynı olabilir ...
Not2 : aynı adlı programs dosyası 2 oyunu birden çalıştırabilir eğer birden fazla oyun attıysanız o zaman büyük olan dosyayı atın klasöre
Not3: not 2 deki olay bazen sistem hatası verdirtebilir telefona tek tek atıp oynayın bence oyunları
7- bütün bu anlattıklarımı yaptıktan sonra telefonu pc den çıkarın ve oynamaya başlayın :)

takıldığınız yer olursa öm atın açtıkça cevaplarım

ayrıca bu anlatım ngage içindir farklı model telefonlar için ptch benzeri uygulamarla ile çalışabilir bazı oyunlar onlar hakkında bilgim yok ama ngagede denerseniz anlattığım gibi sorun çıkmaz...

BİLL

BİLL

Üye
Sağollllllll

Eyvallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Saoooooool bu

berknet

berknet

Üye
Teşekkürler çok iyi

alekes1516

Üye
t.y saol

rapman

rapman

Üye
teşekkürler güzel paylaşım fakat çoğu 7610'da çalışmadı ve ashen'in renkleri kaçık :)
ayrıca tomb raider starring lara croft adlı oyunun linki kırılmış yenilerseniz sevinirim :)

Yuzbasioglu

Yuzbasioglu

Üye
çok tsk hepsi çok güzel oyunlar

ufuktezel

ufuktezel

Üye
saolasın

dark0909

Üye
teşekkürler emeğe saygı

edirnehakanoz

Üye
teşekkürler kardeş eline saglık

akinsirin

Üye
teşekkurler hayatta başarilar dilerim

object1500

Üye
arkadaşlar bana .ngage uzantılı oyunlar lazım ben colin mcrae rally.ngage oyununu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
tskler kardes

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkrler kardeşim

crysiskadir

Üye
kardeş o kadar iyi bir siteki bu bunun kadar bi iyi site görmedim hayatımtımda vallahi billahi:d:

Maxis_

Maxis_

Üye
lan nerdeyse hepsi hata verdi yine de saoğ uğraştığın için

Üst Alt