arkadaşlar bende de ngage klasik var bu oyunların (gerçekngage oyunları arada bazı sis oyunları var onlar yokbende) hepsi bende mevcut ve çalışıyo yani ben ngagede çalıştırdım isteyen olursa özel mesaj atsın upload edip koymaya çalışırım ayrıca burdan indirdiğiniz oyunları nereye kopyalayacağınızı anlatayım sopranlar için...
1- dosyayı indirin
2- rar dan çıkarın klasör haline getirin
3- çıkardığınız klasörde (oyuna göre değişir bazı oyunlarda bazı klasörler yok) apps, libs, programs klasörleri var
4- telefonu pc ye bağlayın (bilgisayarda gizli dosyaları göster seçeneğini yapın biliyosunuzdur heralde

)
5- gizli klasörleri göster deyince telefondaki system klasörü açılır (eğer yoksa siz yapın ama çok büyük ihtimal vardır)
6- şimdi system klasörünün içine bu apps, libs ve programs kalsörlerini kopyalayın
Not: zaten apps libs ve programs klasörü varsa oyun klasörlerinin içindekileri telefondaki klasörlerin içine atın ayrıca zaten apps dosyaları kesinlikle aynı olamaz 2 oyunda libs ve programs daki dosyalar aynı olabilir ...
Not2 : aynı adlı programs dosyası 2 oyunu birden çalıştırabilir eğer birden fazla oyun attıysanız o zaman büyük olan dosyayı atın klasöre
Not3: not 2 deki olay bazen sistem hatası verdirtebilir telefona tek tek atıp oynayın bence oyunları
7- bütün bu anlattıklarımı yaptıktan sonra telefonu pc den çıkarın ve oynamaya başlayın
takıldığınız yer olursa öm atın açtıkça cevaplarım
ayrıca bu anlatım ngage içindir farklı model telefonlar için ptch benzeri uygulamarla ile çalışabilir bazı oyunlar onlar hakkında bilgim yok ama ngagede denerseniz anlattığım gibi sorun çıkmaz...