N Gage oyunlarının hepsi *yeni ve güncel

Sponsorlu Bağlantılar

silop_kms

silop_kms

Üye
paylaşım için teşekkürler eline sağlık

askımm

Üye
Arkdas anlamdıgım su oyun acıo ama siystem pırogramını karta atdım şimdi menuye bile gr mio s60 ları kasıoo bu oyunlarr genede saol ugrasman yeterlii :@:@,

--------------- Ekleme ---------------

n72 de sorunsuz calısıo bi stede aynı uygulamayı indirdim telefon oyunu acsın die verdikleri ek program kasıodu teli ama bu superr saolunn tesek kurlerrr:D

ttgg

ttgg

Üye
saolasın

TBOYH

Üye
Arkadaşım ben crash nitro cart indirdim bnm tele uygun netten baktım.Ama trial olarak iniyo ve açarken hata verio(açılmıo)

tarik8

tarik8

Üye
güzel ama toplu link olsa daha güzel olurdu

ByOrkO

ByOrkO

Üye
arkdaşm bu oyunlar zipten çıknca klosör şeklndeler nasıl yüklencek bunlar....n-gage uzantılı varmı??

gicey

Üye
saol

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Teşekkür ediyorum.

hakan_123

Üye
helal olsun sana bunların yenileri varmı

egisim

Üye
yaa 5320 sahibiyim =) telefona n gage indirdim kendi sitesinden , ama oyunlar kurulmuyor :S bi tek jar uzantılıları kurabiliyorum ... =((

giyotin06

Üye
bu oyunları sanırsam s60 da çalışıyor war craft dota warmı acaba telefon için

bydoqan

bydoqan

Üye
eline sağlık

karadeve36

Üye
helal olsun kardesim

xxhsynxx

Üye
hepsi güzel muhteşem oyun ama linkler hep rapid kardeşim birini indiriyoruz diğerleri gözümüzde kalıyor linkleri rapid olmasaydı keşke sadece 1-2 tane indirebiliyorum:vur:vur:vur:vur:vur

cihan_170

Üye
eywallah gusel calısma admın devamı gelsın
:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
teşekürler süper.

ahmetfena174

Üye
arkadaşlar bana biri bu oyunlarin n70te nasil kurulduğunu anlatsı acele şu ankı tarih 16 08 2009

roethlisberger

roethlisberger

Üye
Arkadaşlar oyunları system klasörüne atmakla olmuyo.indirdiğiniz klasörün içindekileri ayrı ayrı libs yazanları kartımızın system klasörü içindeki libs kalsörüne apps yazanlarınıda apps kalsörüne atacağız o zamn olur.Ayrıca paylaşımlar süper emeğina sağlık.

moskovalı

moskovalı

Üye
sağol dostum emeğinize sağlık

ahmetfena174

Üye
Arkadaşlar neden rapidshareden 1 den fazla indiremiyom

Üst Alt