N Gage oyunlarının hepsi *yeni ve güncel

Sponsorlu Bağlantılar

ucuk06

ucuk06

Üye
güzel ve kaliteli oyunlar saol :oke:

bulut99

Üye
gençler siz daha ngage kullanmanın ne kadar zevkli olduğunu bilmiosunuz.öyle n70 le n90 la olcak işler değil en iisi orjinali "Ngage Classic"

cuma_72

Üye
sağolasın kardeş

--------------- Ekleme ---------------

tşk

lazabaza

Üye
thanks

talk_to_eyes

Üye
eline sağlık iyi iş yapmışın emeğine sağlık

donzaza

Üye
eyw saolun

alpertemmuz_06

Üye
:yurukardeşim benim telefon n95 8 gb inşallah olur oyunlar.güzel oyunlar var ellerine saglık

DeJaVu1906

DeJaVu1906

Üye
cok iyi yapmısında niye baska seylerde atmıyon

M3L!H

M3L!H

Üye
Saol mükemmelsin maxicep saol :)

--------------- Ekleme ---------------

bi şey sorcam neden bende spiderman çalışmıo ya 6630 um var da :)

judelav

judelav

Üye
valla ne diyeyim ellerine kollarına beynine sağlık paylaşımlarının ve başarılarının devamını dilerim. çok teşekkürler.

haydarhan

Üye
ya ben bu x man 2 yi tel e kurdum ama biyerde 14 lvl lik bi insan azmanı çıkıyo bi türlü geçemedim biri bana yardım edermi hile de olur taktik de

anelka680

Üye
ya beyler bir sey soracam biri bana yardım etsin bu oyunları n95-8gb ye nasıl yükleyeceğiz

ghost_34

ghost_34

Üye
çok teşekkürlerr fakat bunlar n-gage oyunlarının s60 sis formatında olanları ben n70'im için blz formatında n-gage oyunları arıyorum ve malesef bulamadım bir tek arkadaştan blz formatında yine asphalt almıştım yükledim çalıştı ve bu konuda farklı oyunlarla bu konuda yardımcı olursaız sevinirim...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
telefonum n70 virtua cop açılmıyor red factiondada ses var görüntü yok tavsiyesi olan varmı virtua cop n70 le uyumlu değil diye duymuştum ama red faction açılmalıydı arkadaş 6600 da oynadığını söylemişti n70 de niye çalışmadı wallah şaştım:bilmem::bilmem::bilmem:

gsmgs

gsmgs

Üye
saol kardeşim ellerine sağlık

çağrı_71_71

çağrı_71_71

Üye
eline sağlık güzel.

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler