N-gage Oyunlari Telefona Zarar Weriyor Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tantini

tantini

Üye
    Konu Sahibi
N-gage Oyunlari Telefona Zarar Weriyor Mu?
Arkadaslar hazir su aralar .sis uzantili n-gage oyunlari yeniden gündeme gelmisken sormakta fayda war..

*N-gage oyunlari diger s60 telefonlara zarar veriyor mu? (ekran,hafiza,ram,v.s..??)
*Telefonun aksamini etkiliyor mu?

cevap verenlere simdiden tesekkürler

madmann

madmann

Üye
yazlımsal olarak bi zarar veremez bence ama fiziki olarak verebilir(sin) senn oyunda o an ki girdiğin mod yüzünden tuşlar filan bozulur belki çoook oynamaktan..haa bide unutmadan söyliyim bi ihtimal ekranın iletkeni bozulur ama çok düşük bi ihtimal bence

gsemre9632147

Üye
<div class='quotetop'>(madmann &#064; Feb 6 2006, 11&#58;46 AM) [post=273036]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yazlımsal olarak bi zarar veremez bence ama fiziki olarak verebilir(sin) senn oyunda o an ki girdiğin mod yüzünden tuşlar filan bozulur belki çoook oynamaktan..haa bide unutmadan söyliyim bi ihtimal ekranın iletkeni bozulur ama çok düşük bi ihtimal bence
[/b][/quote]
çok çok düşük başka forumda ki arkadşlar telefonu sadece n-gage yapanlar war

kikaksk

kikaksk

Üye
ben n-gage oyunları yükleyip sildikten sonra rtelefonum yavaşlıyo sanki format atınca düseliyo .

gsemre9632147

Üye
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; Feb 6 2006, 03&#58;58 PM) [post=273203]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben n-gage oyunları yükleyip sildikten sonra rtelefonum yavaşlıyo sanki format atınca düseliyo .
[/b][/quote]
ben çok siteye n-gage oyunu werdim bu sorunları tek burda duyuyorum

hackerkalem

Üye
<div class='quotetop'>(gsemre9632147 &#064; Feb 6 2006, 03&#58;55 PM) [post=273201]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(madmann &#064; Feb 6 2006, 11&#58;46 AM) [post=273036]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
çok çok düşük başka forumda ki arkadşlar telefonu sadece n-gage yapanlar war
[/b][/quote]

gorillaz1903

Üye
bende bi ara olmuştu hala bi sorun var blz uzantılı oyunlarda değilde call of duty veya ngage patch yükleyince yada bazı rar uzantılı oyunlarda oyun yükledikten sonra kamera çalışmıyo internete girmiyo benim telde mp3 leri çalmadı vede hiçbitürlü format atılmıyo yani formatla programlar silinmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt