N-gage hakkında kurulum, yardım, hatalar vs hersey

kardesim benim tel n95-1 n-gage programını kuruyorum oyunlar açılıyor oynuyorum ondan sonra oyundan çıkıyom.başka bir gün tekrar n-gage programına giriyorum oyuna tıklıyom tam gircek dediğim anda girmiyo girmediğindede her hangi bir hata yani yazı falanda gelmiyor daha sonra telefona hard format atıp telimi tekrar hackledim ve n-gage programını kurdum oyunları yükledim açılıyo ama yine başka bir gün girdiğimde oyunlar açılmıyor yardımcı olursan sewinirim kardşim...

benim telefon n79 ve hackli.dün bunları yaptım bütün oyunları da indirdim tam sonuna yaklaşmıştım ki şu 10202be9 dosyasını üzerine yazıp telefonu da kapatıp açtıktan sonra telefon kafayı yedi.nokia yazısı geliyor,ışık gidiyor,ışık geliyor,nokia yazısı gidiyor,bataryayı çıkarmasam böyle devam ediyor.ben de mecburen hard formatı attım,çok şey gitti çok iş var ama olsun,n-gage oyunlarının üzerinde telefonu aldığımdan beri bu kadar uğraşmamıştım.bi sorun da şu,benim uygulamaların yüzde 95 i hafıza kartına kuruluydu ve hard formattan sonra kartı yeniden taktım,uygulamaların yüklenmesi gerçekleşemiyor dedi.temalar yüklü görünüyor ama uygulamalar yok,uyg.yöneticisinde yükleme dosyalarına da girmiyor.hafıza kartının boyutu son bıraktığım gibi.eğer o uygulamaları geri döndürmenin yolu yoksa dosyaları yedekleyip kartı da biçimlendirip uygulamaları en baştan kuracağım.yardımlarınızı bekliyorum.

kardeşim telin hackliyse rompatcher daki open4all ı kapa

N-gage oyunlarını N-GAGE'e nasıl kuruyoruz ?
Onun için anlatım yok mu?

TRCLAN09

Üye
ngage ve kurulum dosyalarını indiricem ama linkler ölühiç kimse ilgilenmiyormu yakonu başndaki limkleri yenilermisiniz lütfen arkadaşlar acil lütfengüncelllll