N-Gage for N95 v31.0.017 (Really works)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
N-Gage for N95 v31.0.017 (Really works)
Arkadaşlar N95 telefonuma son yazılım olan 31.0.017 sürümü attım.
Bu yazılımın ana özelliklerinden biride kendine uyumlu N-gage uygulamasının beraberinde gelmesidir. Yani yazılımdan sonra telefonda N-gage uygulamasını direk telefon hafızasında yüklü olarak görürsünüz. Tekrar N-Gage uygulamasını yüklemenize gerek yok. Bu uygulamayı sakın kaldırmayın yoksa tekrar format atsanız bile uygulama artık gelmiyor.

Diyelim N-gage uygulamasını telefondan kaldırdınız N-gage'in offical sitesinden indirdiğiniz uygulamayı kurdunuz ama yine çalışmadı ve menüde N-gage simgesi tanımsız olarak gözükürsa kurduğunuzu kaldırın ve aşağıdakini kurun.

• Beğen
Tepkiler: omer_289

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
teşekkürler

kazim49

Üye
Really works bende gunceledim ama simdi hiç bir sey yukleyemiyorum yardım lütfen.. kazim.
n95 v 31.0.17. sistemi heckleyemedim...

--------------- Ekleme ---------------

oyunları yukleyemiyorum demolar hariç..
(file is corrupted.delete now)
bir turlu olmuyor yardım lutfen..

qosec

Üye
tesekkürler

rramazannn

Üye
Teşekkür

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Really works bende gunceledim ama simdi hiç bir sey yukleyemiyorum yardım lütfen.. kazim.
n95 v 31.0.17. sistemi heckleyemedim...

--------------- Ekleme ---------------

oyunları yukleyemiyorum demolar hariç..
(file is corrupted.delete now)
bir turlu olmuyor yardım lutfen..

Arkadaşlar yukardaki linkte olan dosyayı sildim.
Önce aşağıdaki kendi sitesinden indirdiğinizi kurun, çalışmaz ise onu kaldırın ve aşağıdakini kurun kesin çalışır.

N95 v31.0.017 yazılımında haclemek için HelloOX v1.03 kullanılacak. Ama bu programı opdadan aldığınız sertifika ile imzalamalısınız.

44byarjin

Üye
ustadım dedıgını yaptım n gage resmı sıtesınden ındırıp kurdum pack ı de yukledım sıra geldı oyun kurmaya onuda klasore attım ve yuklemeye calıstım (file is corrupted.delete now)
hatası yıne cıhaz n 95 versıyon 31.0.017

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
paylaşım için tsk

meccah1987

Üye
selam arkadaşlar n95ime sürüm güncellemesi yapmaya çalıştım ama 3.aşamada tel kurtarma diye bişey çıkıyo ve hiçbir yükleme yapmıyo şu an 20.0.15 sabaha kadar uğraştım ama lmadı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bence hiç güncelleme , hacklemen gerektiği zaman hackleyebilirsin yine ama bu seferde sertifika bulman gerekecek

şu an mevcut sürümün için hack yapmak istediğinde sertifika bulmana gerek yok, zaten güncellemene değer de birşey yok emin olabilirsin , bırak kalsın bu versiyonda

meccah1987

Üye
ya anlatılanlara göre ekranın dönmesi wlanda daha az şarj yemesi falan hoşuma gitti. Açıkcası ben telden pek anlamam işin aslı o özelliklere kavuşması hoşuma gitti ondan istedim ama zararlı bişey heralde

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hayır zararlı değil fakat , telefoncular hariç çevrende daha fazla bilgi sahibi olan biri ile yapmayı dene aksi taktirde telefona ciddi hasar verebilirsin

meccah1987

Üye
sanırım en iyisi öyle yapmak olacak teşekkürederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt