N-Gage Fixes V1.20(1459) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned C*****d huozu/DeltaFoX

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N-Gage Fixes V1.20(1459) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned C*****d huozu/DeltaFoX
N-Gage Fixes V1.20(1459) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned C*****d-huozu

>>>>>> <<<<<

Software Introduction:
1. Chart changes in the middle of the letters changed to ** N
2. In the chat platform you can use predictive text input (in English).
3. If the first set in the mobile phone is the Pinyin input method, it is in the chat Pinyin directly, without the need for the same platform as before, switching from English to Pinyin
4. The perfect point to repair the problem, do not need to store after filing to protect the points. Phone number on the back from the server to update it. (Points before missing a friend, and now can get back)
5. Friends of Friends list more clear head.
6. To repair the problem of the failure of some updating. That can not be changed due to various reasons, head of the user, now can be changed.

Description:
1. Nokia from V1.10 (1345) N-Gage2 gaming platform began to limit the N-Gage2 models unofficial installation
2. Will be prompted to install the phone is not compatible with you. Regardless of it, skip on the list. More new components, installation is very slow. Be patient ... ...

&#9312; official support for non-Connaught NG model installed in mind
&#9313; to support the installation of on-demand path
&#9314; support for all Nokia S60 3rd Edition demo activation model to buy genuine games

Please phone after installed

--------------------------------------------------------------------------------------------

N-Gage Fixes v1.20.1459 S60v3 SymbianOS9 Unsigned C*****d Read NFO-By DeltaFoX

Dikkat: Uygulama imzasızdır. İmzasız uygulama işlemi yapılmadıysa ya da sertifikanız yoksa yükleyemezsiniz. Ayrıca sistem dosyalarına erişim gibi hack olaylarının alayı kapalı olsun.

İndirmek için:

;)

Kurulum:
1-) Kurulu N-Gage'i silin. İmzaladığınız N-Gage Installer v1.20.1459 dosyasını yükleyin.
2-) N-Gage Fixes dosyasını yükleyin.
3-) Oyunlarınızı yükleyin.
4-) N-Gage Patch-UnPatch v1.20.1459 dosyasını yükleyin. (Sadece Patch seçili olacak. 1 daha oyun yüklemek istediğinizde geri Unpatch yapıp oyunları yükleyip tekrar Patch işaretleyip yükleyeceksiniz.)

:oke:

Reis-i Eagles'e teşekkürler....

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: erdemgsm2, hhh666, hüseyin cinar ve 4 diğerleri

mkmause_-

Üye
tam olarak anlayamadım nedir bu program yazmamışsın?

ash54

ash54

Üye
sertifikamı bu ne bu açıklama yapmamıssın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N-Gage oyunlarini oynamak icin cikan en son program

TopFury

TopFury

Üye
Ha...Yeni nesil N-Gage emülatörü arkadaşlar...Teşekkürler.Acaba ne gibi yenilikler sunuyor?Örneğin multiscreen desteği var mı artık?

ALİ TOK

Üye
ı love you

turkordu

turkordu

Üye
Teşekkürler...

mkmause_-

Üye
eski n gage oyunlarını çalıştırıyomu bu os9.1lerde?

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
daha önceki update ler telefonlarla uyumlu olmamıştı lütfen deneyen bir arkadaşımız belirtebilir mi??

horoz04

horoz04

Üye
tşler bırazdaha açıklama olsa daha guzel olurdu...

USAForever

USAForever

Üye
muhteşem bir şey

ben araştırmadım ama bir kaç sitede farkettiğime göre
N73-n75-n78 hatta 240x320 bir çok telefonda harikalar yaratıyor
yeni simge

.gba emulatoru gibi ..

kİNGStoKİNGS

kİNGStoKİNGS

Üye
deneyen arklar varsa yazabilirmi eski emülatördende olmayalım :D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bende arastırdım yazıcaktım ama bıarz bekledım gercekten cok kalıteli yapmıslar adamlar artık neredeyse butun synbıan 9.1 ve üstü cihazlarda n-gage rahat rahat kullanılacak simge degısmıs uygulama içi yenılıklerde var bazı simgeler degısmıs güzel olmus güle güle kullanın bys

m.can_10

m.can_10

Üye
bunu yükleyince pact falan yüklemek gerekirmi

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
eyw kanka senin bu yorumundan sonra indirilmez mi:)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
eyw kanka senin bu yorumundan sonra indirilmez mi:)
Saygılar kardesım ama hakkatten güzel olmus yha ben cok begendım nokia işi baya abartıcak gibi gelıo bana bomba oyunlarda gelıomus yeni olaraktan ama su oyunları binpda c-r-a-c-k lesede bi oynasak rahat rahat artık bi tek onu beklıorum wallahi cıksın oyunlar hemen eklıycem siteye by:oke:

USAForever

USAForever

Üye
tüm eski n-gage oyunlarını ve kayıtlı dosyalarla birlikte n-gage proğramı yok etmeme rağmen :

yükleme sırasında AOA hatası veriyor sonuc olarak dahili bileşen hatası veriyor ve yüklenemiyor anlamış değilim sebebini arkadaşlar ?

mnbvc26

Üye
e 65 yüklenmiyor arkadaşlar.ben şuanda 1281 sürümünü kullanıyorum...telefonla uyumlu değil hatası veriyor...nedeni bilen var mı acaba..

Z0MBI

Üye
Crackli ve yüklü oyunlarda sorun vermiyodur inşalllah..

TopFury

TopFury

Üye
Bir türlü sertifikalandıramıyorum.Root Sign'de işlem başarısız sonuç veriyor. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...