brucle Üye s.a ben ngage_autostart_204.sis adlı programı ykledim oyun ve programda çalışiyor fakat kısıtlamalar var ve istiyor aceba ******i varmıydı sizde yada bulirmisiniz? ayrıca paylaşm için teşşekürler
s.a ben ngage_autostart_204.sis adlı programı ykledim oyun ve programda çalışiyor fakat kısıtlamalar var ve istiyor aceba ******i varmıydı sizde yada bulirmisiniz? ayrıca paylaşm için teşşekürler
fullint61 Üye kardeş bnde n81 8 gb var sürümü 10.0.053 1.21 n gage yüklü bu oyunları açmaz galiba teli mi güncellemeliyim
kardeş bnde n81 8 gb var sürümü 10.0.053 1.21 n gage yüklü bu oyunları açmaz galiba teli mi güncellemeliyim
karizmam07 Üye arkadaşım üstten indir yazmışsın o linke tıklıyoz ama ondan sonrasını yapamıyoz yardım et yazdıgın gibi olmuyo :S
arkadaşım üstten indir yazmışsın o linke tıklıyoz ama ondan sonrasını yapamıyoz yardım et yazdıgın gibi olmuyo :S
06_serseri_94 Üye bende n73 var ngage installeri yüklerken donuyor kalıyor ne yüklüyo ne iptal ediyo napmalıyım bi yardım lütfenn
bende n73 var ngage installeri yüklerken donuyor kalıyor ne yüklüyo ne iptal ediyo napmalıyım bi yardım lütfenn
akif_inal Üye helal olsun arkadas sana yaa yemın ederım her yerde aradım cozum bulamamıstım bu sıte ne guzel perfect ya
helal olsun arkadas sana yaa yemın ederım her yerde aradım cozum bulamamıstım bu sıte ne guzel perfect ya