N-gage Classic Mi, 6260 Mı Dersiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali88

Üye
program yuklediğinde veya programları calıstırırken sisitem hatası,hafızadolu gibi seylae duymak istemiyorsan 6260 derim ngage ve 6260 ramlaeri karsılastırılamaz bile birde ikisinin benchmark sonuclarına bakın ole karar verin.yanlı yorum yapmayalaım sizde ngage var diye ona ngageyi almayı tavsiye etmeyin .

jackjack

jackjack

Üye
1000. ci mesajımı yazıyorum:

N-GAGE

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ngage varken symbian yeni yeni çıktıydı

Ngage symbian 6.1

+

Hafıza dolu die bi sorunla karsılasmazsın msvdrive die bi proyu yukledikten sonra ya walla 6260'ı

N91 yapıp çıktın tebrik ederim..

cazgir

Üye
Sayın üyemiz 6260 tabiri cahiz ise eşşek gibi bir telefondur. Her programı, yani *.sis, *.jar gibi kabul eder. MP3 leri zil sesi yapar. Özellikleri saymakla bitmez. Tek dezavantaşı kamersıdır. Zaman zaman da kullanıma bağlı olarak kapak olayıdır. Ben hala 6260 kullanıyorum.

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
N-gage

xrz

Üye
kameraya özenip alacaksan alma derim n-gage büyük ama çok işlevlidir nokia yeni n-gage çıkarana kadar n-gage'yi satmam burda özellikleri uzun uzun sayardım ama zaman yok o bakımdan
MSN:[email protected] burdan istersen konuşalım

mustimi

Üye
ya n-gage e yukledigin oyunlar disindaki tum programlar 6260 da calisir
ama 6260 da calisan 2. surum symbian gerektiren programlar n-gage de calismiyo malesef. Quick office gibi WMA palyer gibi bi cok program n-gage e yuklenemiyo bile. Baska telefonda yuklendiginde mmc yi ngage e takiyorum acmiyodu. Benim icin onemli programlardi quick office we wma player. Ya da 2. jenerasyon gerektiren bi kac program daha. aslinda her zamanki cevap senin ihtiyacin ne? buna en iyi sen karar verirsin

Pahjcp

Üye
    Konu Sahibi
Ben pek fazla kamera kullanmıyorum

Bana Symbian gerek!

Hafıza kart desteklemesi gerek.

sadoes

sadoes

Üye
o zaman cak bi ngage

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt