Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N-gage asphalt gt2 6630 6680 n70 n72----3d---
Sponsorlu Bağlantılar
south
Üye
Teşekkürler Ramazan Kardeş.
usheryeah111
Üye
bir şe y soraca m arkadaşım her oyunun kendı colour fız ı mı war yoksa colour fızı sadece 1 kez yukleyınce butun oyunlara oluyor mu (6600)
serhatkaya
Üye
arkadasım harika bi olay bu ya saolasın
casusrobot
Üye
Teşekkürler
deniz-17
Üye
n95 8gb çalışırmı
kalamar266
Üye
harikasın kardeşimmmmmm
sim sam
Üye
kardeş saolda bu oyun linkinde asphalt urban gt2 degil 1 var biraz dikkatli olalım lutfen
mur@
Üye
KARDEŞİM FORUMDA SEN BİR NUMARASIN THANKYOU DOSTUM
caphuscha
Üye
arkadaslar N70 için oyunu direk kurun ve sadece color fix yükleyin. Bt açık direk oynayın. Restart atmayada gerek yoktur. tarafımca denenip oynanmıstır.
caglar09
Üye
oyunu nasıl kurucaz adım adım anlatırmısın ramazan kardesim??
serhan özkan
Üye
bu asphalt 2 deil ki asphalt 1 ve benim 6670de çok rahat çalışıo
cmvcn
Üye
hadi bakalım şu an inio ya hayırlısı,he indirişimde büyük bi hevesle indiriom ama sonu hep hüsran oluo bu sefer ne olacak bakalım.tlfum n72 asphalt 3 ü colour fix le çalıştırıo ama 2 yi çalıştırmıo ben de anlamadım bu sefer olacak inş. ama sonunda yapacam
btuuu
Üye
moruk bu multı fıxı fln ındırmee gerek yog freee memoryı ındır ramı zorlayıcı bosalt acılıyo
baranpercin
Üye
yha birader saol da giris yapıorm siteye link yine görünmüyo :S
saqaron
Üye
program acılmıyo sorun ney ?
alpayy
Üye
tesekkurler
eskiakrep
Üye
eyvallah
ksk00
Üye
Yalan Soluyorsunnn.... Oyun Hic Guzel Degıl Color Fix Acılmıyo Tamamen berbat bır oyun yapmısssın Daha duzgun program ve oyunlarla konu acarsan sevıırım