N-GAGE 1.01 Build 1281 Kurulumu

teşekürler kardeşim güzel çalışma olmuş

Aziz™

Üye
güzel çalışma ellerine sağlık..

6600hane

Üye
ben yüklerken bir şey dikkatimi çekti; sürüm 1.40 (15..) sürüm 1.0 (12..) ile değiştirilsin mi diyor ve siz buna sürüm 2.0 diyorsunuz ve bizi kandırmaya çalışıyorsunuz bu ne iş açıkla bakalım ?

kasorex

Üye
eyw... ellerine sağlıq | bu arada n gage nin kendi sitesindeki oyunları indirip kursak açılırmı telefnm n73 ???

Emperian

Üye
    Konu Sahibi

hocam o konuda benimde bi bilgim yok. Ama her türlü oyunu sorunsuz çalıştırdığına kefilim

Samsunspor

Emekli Yönetici
konuda kuruLumu yapıLan N-Gage modüLünün sürümü 1.01 ' dir ..

2.04 autostart ' ın sürümüdür .. N-Gage ' in son sürümü ise 1.40 ' dır ..

DoLayısı iLe konu başLığı düzenLenmiştir ..

Emperian

Üye
    Konu Sahibi
konuda kuruLumu yapıLan N-Gage modüLünün sürümü 1.01 ' dir ..

2.04 autostart ' ın sürümüdür .. N-Gage ' in son sürümü ise 1.40 ' dır ..

DoLayısı iLe konu başLığı düzenLenmiştir ..

çok teşekkürler aga Bende bu millet neden birbirini yiyor diyordum. Sorun benim sürümü yanlış yazmamdaymış ama GARANTI veriyorum çalışıyor. Tutup resimlerini çektim daha ne yapayım?

N86 v30.009 Kullanıyorum ve hackli.. ben kurarken hata alıyorum yüklenemiyor diye. son versiyonu kurup üstüne de patch yapsak olmaz mı veya başka bir çözüm yolu yok mu arkadaşlar?

fight28

Üye
Yav bende güncellemem hatası veriyo neden?

bende e 66 var nasıl yapacağız söylermisin dosyalarıda attım ngage içine ne kuruldu ne oyun açıldı program çalışıyor ona lafım yokta oyunları nasıl kuracağız arkadaşım yardım edersen sevinirim ?? şimdiden tşkr ederim

jeki01

Üye
sertifika hatası veriyor.

n73'de modüLü,ymaLarı vs. kurdum.. ama start game dedikten sonra beyaz bi' ekran geLiyo ve n-gage home'a geri dönüyor.. yardım edin Lütfnn..

kosezade

Üye
kardes bende n79 var son surüm bunu kurarsam bi sıkıntı olurmu n gageyi yenilemistim ama

THR

Üye
acaba bunda update error hatası veriyor mu ben 1.40 all yüklemiştim bi türlü login olamadım ve update yapamadım.