Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n C5-03 videooynatma sorunu(C5-03 kullanan arkadaslar)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslanbjk06
Üye
Konu Sahibi
n C5-03 videooynatma sorunu(C5-03 kullanan arkadaslar)
C5-03 kullanan arkadaslar sizinde telefonunuzla çektiğini videoları yine telefonunuzda izlerken donmalar oluyor mu?
By_GaBLiN
Üye
Bende Olmuyor
aslanbjk06
Üye
Konu Sahibi
Real player mı kullanıyorsunuz?
telefonda 2 gb hafıza kartı var.Kendi hafızasına attıgım halde yine donmalar oluyor.Telefondan kaynaklanan birşeymidir?
Alalı 4 ay oldu.
By_GaBLiN
Üye
Evet Real Player Kullanıyorum. Belki Çok Fazla Uygulama Açıyorsan Ondan Olabilir Bide En Boy Oranını Değiştir De
acati
Üye
SmartMovie 4.15 kur sitede var...
aslanbjk06
Üye
Konu Sahibi
kardes sadece video oynatma açık oluyor.boyutta değiştirdim yine aynı.Bende resmi bile 10 sn gibi bir sürede açıyor.Sizde nasıl Vatan pc den aldım sahte malmı kakaladılar?
kardes sadece video oynatma açık oluyor.boyutta değiştirdim yine aynı.Bende resmi bile 10 sn gibi bir sürede açıyor.Sizde nasıl Vatan pc den aldım sahte malmı kakaladılar?
Telefonun firmware versiyonunu yükselt. *#0000# ile bunu öğrenebilirsin. Şuan için Türkçe enson versiyon için Nokia.com.tr den bakabilirsin. Eski ise yükselt. Yoksa 600Mhz işlemci ile o kadar kasmaz.
aslanbjk06
Üye
Konu Sahibi
sürüm 20. lı birşey en son sürümü acaba telefon sorunlumudur garantiye versemmmi???
By_GaBLiN
Üye
Format at bide hafıza kartını pcye kopyala biçimledirmen gerekecek
acati
Üye
Nokia C5-03 için en son yazılım sürümü 20.0.024'tür
Telefona ve daha sonra da kartına format at. *#7370# telefona format atar..
onur871
Üye
arkadaşlar c5-03 15 fps video oynatıyor işlemci ile felan alakası yok videolar normalde 24 - 25 fps oluyor ondan dolayı donuyor buna bir çözüm de bulamadım
kardeş ben de yeni aldım aynı sorun var formatladım olmadı gittim 8 gb lık hafıza kartı aldım yine aynı sorun güncelleme çıktı yükledim aynı herhalde servise vereceğim
erqut
Üye
Aynı sorun bende de var.Kendi çektiğim videoyu oynatırken donuyor kare kare oluyor devam ediyor sonra tekrar donuyor sinir oldum