n C5-03 videooynatma sorunu(C5-03 kullanan arkadaslar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslanbjk06

Üye
    Konu Sahibi
n C5-03 videooynatma sorunu(C5-03 kullanan arkadaslar)
C5-03 kullanan arkadaslar sizinde telefonunuzla çektiğini videoları yine telefonunuzda izlerken donmalar oluyor mu?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende Olmuyor

aslanbjk06

Üye
    Konu Sahibi
Real player mı kullanıyorsunuz?
telefonda 2 gb hafıza kartı var.Kendi hafızasına attıgım halde yine donmalar oluyor.Telefondan kaynaklanan birşeymidir?
Alalı 4 ay oldu.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet Real Player Kullanıyorum. Belki Çok Fazla Uygulama Açıyorsan Ondan Olabilir Bide En Boy Oranını Değiştir De

acati

acati

Üye
SmartMovie 4.15 kur sitede var...

aslanbjk06

Üye
    Konu Sahibi
kardes sadece video oynatma açık oluyor.boyutta değiştirdim yine aynı.Bende resmi bile 10 sn gibi bir sürede açıyor.Sizde nasıl Vatan pc den aldım sahte malmı kakaladılar?

acati

acati

Üye
kardes sadece video oynatma açık oluyor.boyutta değiştirdim yine aynı.Bende resmi bile 10 sn gibi bir sürede açıyor.Sizde nasıl Vatan pc den aldım sahte malmı kakaladılar?

Telefonun firmware versiyonunu yükselt. *#0000# ile bunu öğrenebilirsin. Şuan için Türkçe enson versiyon için Nokia.com.tr den bakabilirsin. Eski ise yükselt. Yoksa 600Mhz işlemci ile o kadar kasmaz.

aslanbjk06

Üye
    Konu Sahibi
sürüm 20. lı birşey en son sürümü acaba telefon sorunlumudur garantiye versemmmi???

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Format at bide hafıza kartını pcye kopyala biçimledirmen gerekecek

acati

acati

Üye
Nokia C5-03 için en son yazılım sürümü 20.0.024'tür

Telefona ve daha sonra da kartına format at. *#7370# telefona format atar..

onur871

Üye
arkadaşlar c5-03 15 fps video oynatıyor işlemci ile felan alakası yok videolar normalde 24 - 25 fps oluyor ondan dolayı donuyor buna bir çözüm de bulamadım

'Patron

'Patron

Üye
bende olmuyor

joe45

joe45

Üye
arkadaşım hafıza kartını değiştir aynısı bndede oluyordu hafıza kartını değiştirdim bidaha olmadı

bihterberk

Üye
kardeş ben de yeni aldım aynı sorun var formatladım olmadı gittim 8 gb lık hafıza kartı aldım yine aynı sorun güncelleme çıktı yükledim aynı herhalde servise vereceğim

erqut

Üye
Aynı sorun bende de var.Kendi çektiğim videoyu oynatırken donuyor kare kare oluyor devam ediyor sonra tekrar donuyor sinir oldum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt