saqwaqe
Üye
Arkadaşlar tel hafısazındaki şarkıları müzik playerdan çalamıyorum galeri den çalınıo galeri de taa menü/araçlar/medya/galeri/telefon ana bellek /music işlemlerinden sonra açılıyor ve müzik çalarken telefonda başka hiç bişey yapamıorum o zaman sadece müziği çalabiliyor ana ekrana dönülmüyor sorun da bu zaten...

Olsa yapardım bu n96 farklı bi tel telle alakası yok pc gibi kasıyor ancak alt f4 delete seçeneği koymamışlar harbiden lazımmış yani... Müzik kütüpanesi diye bi olay yok telefonda olsa güncellerdim :/ Tel açıp kapanınca şarkıları güncellio ama telefonun kendine ait 8 şarkısı geliyor telefonun hafısasındaki şarkılar yine gelmio media playera.Müzik kütüphanesini güncelle dediniz mi? Eğer bunu yapmadıysanız yeni şarkıları media player görmez.![]()
arkadaşım olmaz öyle şey...nasıl nokia nın müzik player'ında müzik kütüphanesi güncelleme seçeneği yok...hadi otomatik güncelleme olsa...nası görmez...hmm...telefondan kıllanmaya başlıyorm ben...bi arıza olmasın..?
kızma arkadaşım tamam...bence bu tüm sorunları ancak yeni versiyonla çözer nokia...anlaşılan ürünü pazarlayalım derken acele etmişler...şimdi bi ton yeni versiyonla halletmek zorunda kalıcaklar..!