N 95 şikayetler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

weryul

Üye
n95 telefonum var. hızı yavaş, arkadaşımda da var ama onunki hızlı. karşılaştırıyoruz birçok programı paylaşmışız zaten, yani hemen hemen aynı gibi bu yavaşlığın sebebi ne olabilir yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

ressam58

ressam58

Üye
Madem tüm telefonu çözdün !peki kardeş şu internetten tv izleme işini nasıl yapıyorsun?

ediesel

Üye
Arkadaşlar bende de kızak problemi var ama bu problem evoix arkadaşın dediği gibi 100 telden birinde değil tam aksine 100 telden 80 veya 90 nında var. 8gb modelinde sözde düzelttiklerini söylemişlerdi ama son günlerde elime gelen 8gb larda bile kızak problemi devam etmekte. Bu sorunun çözümü kızak mekanizmasının değiştirilmesi. Lakin bundada problem var. Çünkü piyasada bu işi yapabilecek tek yer nokianın kendi servisleri ve parçası da çok pahalı. Şahsen kızağını düzelteyim derken telefonunu mahveden birçok kişiye rastladım. Adamlar beceremiyor ve kızak yeri resmen yalama oluyor. Artı kızak fiyatları çin orijinali 15 ila 20 dolar arasında gerçekten orijinali 45 dolar civarında. Tabi bu sadece parça fiyatı buna servis ücretini de dahil ederseniz olayı anlarsınız. Şahsen benimde kızağım da sorun var ama bunu kafaya takmıyorum. Telefon böyle de çok işime yarıyor.

balık06

Üye
ya bu benim ön kameranın flaşını nasıl aça bilirimm birde yandaki ses tuşları arttıma çalışo biri bozuk sesi yükseltiyorum ama geri düşüremiorumm bunun bir çözümü yokmu bu telde sadece ses yükseltip açma yandan mı oluo

TopFury

TopFury

Üye
benim teelefon hiçbirşeyi yüklemiyor...nedendir acep?

musmail

Üye
Merhaba Dostum..
N95 8 GB telefonumda 3g ' ye kayıt olduğum halde görüntülü görüşme ve 3g logosunu göremedim; kapsama alanında olduğuma emin olduğum bir kaç noktada denedim .
UMTS ve çift mod seçeneklerini denedim.
Sim kartımı başka bir cihazla açtım ve 3 g ile bağlantı yaptım.
Fakat her ne problem var ise Benim cihazla bir takla atmadığım kaldı .
3 g yokkkkkk.
Deli olucam yawww...
Cihaz orjinal en son versiyon yazılım yüklü birkaç sefer hard ve soft reset attım..
Daha ne yapayım.
FARKLI BİR YÖNTEM YADA CİHAZA SIFIR YAZILIM ATMA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

muygun33

Üye
_____acil yardım lütfen _____
arkadaşlar benim N95 telefonum var kamera bir türlü devreye girmiyor.bu sorun bir haftadır var..kamera kapağını açtığımda devreye girmesi gerekirken (((devreye girecek gibi oluyor ;geri çıkıyor normale dönüyor yan....menüden kameraya tıklıyorum oda aynısını yapıyor devreye girecek gibi oluyor geriçıkıyor...))9 ne yapmalıyım son nedir yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşkkürler.:(((

maddt

Üye
n 95 8 gb da yazılım güncelledim wireless ve gps çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim (gps nokianın programını kullanıyorum)

karasovalye07

Üye
slm kardesim önce tesekkür edeyim yardimin olsada olmasada beni n95in yigin hafizasi kaboldu resimler müzikler hepsi gitti acaba nasil geri getirebilirim simdiden sagol kal saglicakla

haltie

haltie

Üye
benim teelefon hiçbirşeyi yüklemiyor...nedendir acep?
hacklemn lazım kardeşim
n 95 8 gb da yazılım güncelledim wireless ve gps çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim (gps nokianın programını kullanıyorum)
:hmmm wirelessin çalışmadığını nasıll anladın
slm kardesim önce tesekkür edeyim yardimin olsada olmasada beni n95in yigin hafizasi kaboldu resimler müzikler hepsi gitti acaba nasil geri getirebilirim simdiden sagol kal saglicakla

yığın hafıza kayboldu derken açıklayıcı olursan bilgiler mi yok oldu kendimi

ruxqar

Üye
Arkadaşlar bi n95 kullanıcısı olarak neredeyse herşeyini çözdüm onun hakkındaki sorunlarda yardımcı olabilirim mesela bi arkadaş geç açılıyor demiş versiyon güncellemesi gerekiyor bunun gibi sorunlarda bilyorsam çözerim bilginize
merhaba yaklaşık 2 gündür belirli periyotlarda N95 İm aynı hatayı veriyor. harfler kilitleniyor. ve yerine örneğin 1 in yerine ! , 6 yerine & geliyor. neden kaynaklanıyor. nasıl giderilir. cevabını maillede iletebilirsin. çok memnun olurum. [email protected]

haltie

haltie

Üye
hard formatı dene olmazsa yeni versiyonu yükle bence

cuma339

Üye
birader bbinpda uygulamalarını nasıl calıştırırız biliyonmu tenkyu

karasovalye07

Üye
telefonun yigin hafizasi kayboldu yani gitti her hangi bir program yada müzik yüklemek istesem yigin hafizaya ulasilamiyor yada erisilemiyor diyor.

--------------- Ekleme ---------------

telefonun yigin hafizasi kayboldu yani gitti her hangi bir program yada müzik yüklemek istesem yigin hafizaya ulasilamiyor yada erisilemiyor diyor.

messi_10

Üye
Adam telefon un harşeyini çözdüm demiş profil resmi n95 8gb değil normal n95 telefon dili falan türkçe olmayanlar nemesis ile dil kodunu değiştirceksiniz sonra tekrar güncelleme yapcksınız.ayrıca kızak bozuluyo normal n95 kullandım sağda oynama vardı 8gb ını aldım baya bi süre kullanımdan sonra onda da aynısı oldu.

umutlu34341990

Üye
öncelikle meraba arkadaşlar eminim duymuşsunuzdur teleservice yetkili serviste teknisyen olarak çalışmaktayım bende bi n95 kullanıcısıyım ve bu cihazın üztüne kesinlikle cihaz tanımıyorum ha şimdi 7 binliradan kahve yapabilen bi cihaz geliyo orası ayrıı :D yardımcı olabiliceğim bi durum olursa yanınızdayım yazılım olayı gerçekten çok önemli şuanda güncel versionumuz v 35.0.002 dir ha şuda var siteden yükleyen arkadaşlar yüklemiş olduğunuz versionlar sadce yüzeysel minör yazılımlardır yetkili servislerde garantili cihazınıza ücretsiz yazılım attırabilirsiniz..

haltie

haltie

Üye
5.0.002 dir ha şuda var siteden yükleyen arkadaşlar yüklemiş olduğunuz versionlar sadce yüzeysel minör yazılımlardır yetkili servislerde garantili cihazınıza ücretsiz yazılım attırabilirsiniz..

ne farkı oluyor :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt