N 95 şikayetler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
N 95 şikayetler
Arkadaşlar bi n95 kullanıcısı olarak neredeyse herşeyini çözdüm onun hakkındaki sorunlarda yardımcı olabilirim mesela bi arkadaş geç açılıyor demiş versiyon güncellemesi gerekiyor bunun gibi sorunlarda bilyorsam çözerim bilginize

asker1978

Üye
Arkadaşım birde kurduğum programları açarken telefon baya kasılıyo ve yavaşlıyor. Yardımcı olursan sevinirim.

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
o kurdukların genellikle java tabanlıdır doğal olarak kasılır ama her zaman yapıyorsa sürüm yenile derim

gece_treni

Üye
arkadaşım bende n 95 8gb var bunlar kartsız olduğu için mi bilmiyorum ama resimler falan telefonda tek dosya olarak gözüküyor bilgisayarda ayrı ayrı dosyaladığım resimlerin tek dosya gibi gözükmesi beni gıcık etti buna bir çözüm varsa yardımcı olursanız sevinirim

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
buna bi çözüm yok yani sen kamerayı açtığın an telefon o gün için yeni klasör açyor yani o yazılımsal bi şey

Semih_Dala

Üye
Güzellll telefon yani?

hukukcu_75

Üye
n 95 8 gb kullanıcısıyım arkadaşım benim telefonu türkçeye çevirmem gerekiyor
2.side tel camareda iken siyah ekran var kamerayı bir türlü açamıyorum ne önerirsin

problem çözüldü sorun yok

passion51

Üye
selam kardeşler nokia n95 için dosya şifreleme programı lazım nasıl bulablirim sağolun

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
arkasdaşım kamera problemi için 1 kapağı yenile yok yapamam dersen sürüm yükselt derim

--------------- Ekleme ---------------

şifreleme programı s 60 3 rd ler için şu an yok gibi yani ben hiç rastlamadım duymadımda var ama çaılşmıyor bi işlevi yok yani ama belli dosyalar saklamak için fexplorer yukle systeme at doslarını fex ten bak sadece sen görürsün bi başkası bulamaz yani

mbemurat

mbemurat

Üye
n95 imde mesaj yazarken tel rehberinden kişiyi seçiyorum işaretliyorum ama ekliyemiyorum bunun sebebi nedir ?

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
bi şey diyemiyeceğim hiç başıma gelmedi ama elle format çekebilirsin *3 ve yes tuşuna basık tut tel açılrken o atar

schumici

schumici

Üye
abi alamadım şu telefonu çok içime battı yaa

yasar2406

Üye
kızağının bozulması var bide

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
kızakmı bozulacağını hiç zannetmiyorum 100 n 95 ten 1 inde anca çıkar o da şansına

isyatur

isyatur

Üye
ya ben oyun yüklediimde tam ekrana geçmiyor nasıl yapabilirim n95 kullanıcısıyım

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğin oyundandır bence yada kızak yatıkken yani ekran yanken oyunda yarım ekran görünür ondanda olabilir

hukukcu_75

Üye
benim telefonum türkçeye çevirmeden önce yedekleme yapmadım bundan sonra da spıderman 3 ü açmıyor sistem anahtarı yüklenmedi diyor
sanırım bu şifre güncelleme ile birlikte silindi şimdi bu şifreyi bana gönderebilecek arkadaş varsa sevinirim

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
eğer şifre güncellemeyle silindiyse 12345 tir büyük ihtimal ama başka bi şeyse bi şey diyemem

hukukcu_75

Üye
sanmıyorum yinede saol

akrepahmet

Üye
abi n95 war bende telefonu yurt dışından getirttim haraket algılayıcı programlar için versiyonu yükselttim ama yedek almadım, sonuçta tel. ingilizce oldu şu saatten sonra türkce yapmak için yapabileceğim ne war. tşk. ederim şimdiden:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt