((hacklemn lazım kardeşimbenim teelefon hiçbirşeyi yüklemiyor...nedendir acep?
n 95 8 gb da yazılım güncelledim wireless ve gps çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim (gps nokianın programını kullanıyorum)
wirelessin çalışmadığını nasıll anladınslm kardesim önce tesekkür edeyim yardimin olsada olmasada beni n95in yigin hafizasi kaboldu resimler müzikler hepsi gitti acaba nasil geri getirebilirim simdiden sagol kal saglicakla
merhaba yaklaşık 2 gündür belirli periyotlarda N95 İm aynı hatayı veriyor. harfler kilitleniyor. ve yerine örneğin 1 in yerine ! , 6 yerine & geliyor. neden kaynaklanıyor. nasıl giderilir. cevabını maillede iletebilirsin. çok memnun olurum. [email protected]Arkadaşlar bi n95 kullanıcısı olarak neredeyse herşeyini çözdüm onun hakkındaki sorunlarda yardımcı olabilirim mesela bi arkadaş geç açılıyor demiş versiyon güncellemesi gerekiyor bunun gibi sorunlarda bilyorsam çözerim bilginize
yardımcı olabiliceğim bi durum olursa yanınızdayım yazılım olayı gerçekten çok önemli şuanda güncel versionumuz v 35.0.002 dir ha şuda var siteden yükleyen arkadaşlar yüklemiş olduğunuz versionlar sadce yüzeysel minör yazılımlardır yetkili servislerde garantili cihazınıza ücretsiz yazılım attırabilirsiniz..5.0.002 dir ha şuda var siteden yükleyen arkadaşlar yüklemiş olduğunuz versionlar sadce yüzeysel minör yazılımlardır yetkili servislerde garantili cihazınıza ücretsiz yazılım attırabilirsiniz..