N 95 Mi Samsung G800 Mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
N 95 Mi Samsung G800 Mü
İKİSİDE 5 MAGAPİKSEL SAMSUNG N 95 E FİYAT AÇISINDANDA Bİ RAKİP ÇIKARDI N95 1.100.000 SAMSUNG G 800 795.000.000 BENCE N 95 İN YANINDAN BİLE GEÇEMEZ KULLANDIĞIM İÇİN SÖYLEMİYORUM KULLANMASAMDA YİNE N 95 DERDİM SONUŞTA NOKİA KALİTE YANİ:oke:

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZİDE ÖĞRENMEK İSTERİM​

vavuli

vavuli

Üye
N95 tabii

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Samsung Bence;)

vavuli

vavuli

Üye
N95 syimbian G800 de öyle uygulama filan bulamassın N95 i daha çok geliştirebilirsin

canturgay

canturgay

Üye
8 gb ise n95
yoksa samsung :oke:

pamukk

Üye
bende 1 aydır n95 kullanıorum cok memnunum..bence nokıa al ,yerını basga bı tel tutmuo ;)

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
samsung eminim daha şıktır ama ona symbian a yüklediğin kadar uygulama yükleyemezsin.

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
bence yanlışın var n 95 daha karizma duryor n95 i sokaktaki biri çok kolay tanıyıp way be diyebilir ama samsungta hiç zannetmiyorum zaten özellik olarakta n95 daha ağır basıyor.

just4you

just4you

Üye
eğer ben çok uygulama yüklerim diosan N95 ama gzüel tasarım istiosan samsung

kado703

Üye
bence de arkadaşla n95 görüntü forotografda sanırım samsun g800 daha agır basar çünkü onda 3 x optik zum var ama nokiadan şaşamayın n95 eistedigfn kadar program bulabilirsin ama samsung için aynı şey geçerli degildir n95 derim ses yüksekligi daha hem wifide odna ne yazıkkş yok wifi olayı haydi iyi akşamlar

mehmet66

mehmet66

Üye
arkadaslar ben N93- N95 kullaniyom ve cok memmunum cok güzel tel

adamantium

Üye
Wi-fi özelliği istersen N95
Kamera da optik zoom istersen G800
ama benim tavsiyem n82 N95 ten daha iyi bir telefondur en azından xenon flaş ver
ve ya samsung g810 bekle symbian lı

coco_34

Üye
Fotoğraf kalitesi olarak nokia samsunga yaklaşamaz yanlış anlamayın iki teli de kullanmış biri olarak söliyorum buda sadece g800 için geçerli......
1000 ytl verip n95 almak var 500 ytlye tam bir dijital fotoğraf makinası almak.....
saygılarımla....

adrias

adrias

Üye
samsung tellerin kimi modellerinde symbian işletim sistemi yüklü mesela i 550 bence ilk başta buna bak bence nokia dan sıkılan biri için ideal olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...