cevahir042
Üye
n 95 8gb yazilim guncellemeye dikkat
maxi cep uyelerinin dikkatine n 95 8gb olanlar sakin orjinal yaziliminizi deyistirmeyiniz yukseltmeyiniz suan en yuksek olan ve orjimalden sonra cikan ve 1 tane olan yazilimi sakin yukletmen neden derseniz alarmda sorun veriyor ben yaptirdim biliyorum tel acikken sorun yok tek alarm kuruncada sorun yok ama birden fazla alarm kurunca ilki caliyor diyerleri calmiyor buda 24 saatte deyil belli saat dilimlerinde yapiyor yazilim ayni olmasina ramen 3 farkli saat dilimi var ayni yazilimi 10 seferden fazla yukledim sorun halen devam ediyor hadta garanti kapsaminda 4 sefer ankaraya servise gitti sorun yok diyerek geri geldi servis kagidindada sizin dediyiniz sekilde alarmlar kontrol edilmedi diyede not yazmislar tel kapaliyken calmadigi alarm saatleri 1. ilk alarm 03:00 ikinciyi 06:00 yi gecmeyecek 2, ilk alarm 03:00 ikinci 09:00 i gecmeyecek 3. ilk alarm 03:00 ikinci 12:00 gecmeyecek hatta bu ucuncu saat dilimindeki calmayan yazilimda ilkini 12:00 ye ikinciyi 13:00 a kurdunuzmu teli kapattinizmi ikinci alarmin saati 15 dakika gectikten sonra teli acin ve tarihe bakin 3 gun sonrasina gecmis bu alarmlari kurarken ilk alarmin 5 veya 6 saat oncesinden kurun sevgilerle. (Kor ahmet den)