N 8 Batarya ! (1200mAh)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
denedim :D ilk gunler ole kllaniordum 2 gunde az be blmiorm bazen ortanin bi ustu yapiorm:D

karasahinemre

Üye
htc tytn 2 den geçtim n8 e onu neredeyse günde 2 kez şarj ediyordum ekranı açtığım an iniyodu bi anda o derece :D:D 2 gün iyi iyi

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
hadi ya :D iyi aslnda 2 gunde :)

eray28

eray28

Üye
    Konu Sahibi
ya allah allah benım telefoum neden 1 gun zor gıdıor ya :S:S

mahirmete

mahirmete

Üye
ben de çözemiyorum bu problemi. bazen diyorum acaba içine sahte batarya mı koydular diye açıp da bakılmıyo ki :):)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hakikaten bu milletin nasıl 2-3 gün gidiyor ya anlamıyorum hiç mi kullanmıyorsunuz telefonu nabıyonuz :S

Silinen Üye 1876985

Kapalı Hesap
Ben nacizane tecrübemi aktaayım, zaten pil süresinin nasıl uzatılacağı ile de ilgili başlıklar var.

Geçen hafta yarım saat oyun+3g açık ve internete devamlı bağlı+1-1.5 saat müzik+yarım saatlik görüşme ve 20 mesaj ile 1 günü zor çıkardı. Ayrıca ekran parlaklığı da son seviyeydi.

3g yi kapattım(hiç bir işime yaramıyordu, sonuçta videolu görüşme yapmıyorum), ekran parlaklığını en düşük seviyeye getirdim(sadece film veya video izleyeceğim zaman yükseltiyorum) internete bağlanma sadece wlan, yine 1 saat oyun ve yarım saatlik görüşme+20 civarında mesajlaşma ile 3 gün dayandı şarjı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt