N 8 Batarya ! (1200mAh)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eray28

eray28

Üye
    Konu Sahibi
N 8 Batarya ! (1200mAh)
YA KAFAMA TAKILDI BEYLER BU N8 E NEDEN 1200mAh BATARYA KOYMUŞLAR X6 DA BİLE 1320mAh AMOLED EKRANDAN DOLAYIMI SİZCE ..?:islik:islik:islik

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Güç tüketimi her anlamda daha az :)

eray28

eray28

Üye
    Konu Sahibi
telefonu daha alalı 2 gun oldu gercı baya oynuyorum ama ne bılım az gıbı geldı bana batarya 1500mAh koysa ne zararı olurduki ..?
:D:D

Utku

Utku

Üye
Microsoft+Nokia anlaşmasına kafanı takma artık n8den sonra nokia bitmiştir...

--------------- Ekleme ---------------

devices da n8 ve n900 gibi bir çizim yapmışlar sizce n8 ve n900 e win phone 7 yüklenebilecek mi?

Uruloki

Uruloki

Üye
N900 normal windosw 7 bile yükleniyor utku he bu arada 1200mAh batarya sebebi tasarım filan olabilir daha ince olsun diye

Utku

Utku

Üye
abartma istersen

Uruloki

Uruloki

Üye
Utku™;3195140' Alıntı:

abartma istersen derken maemo bölümüne git sor olmadı youtube yaz ubuntu mac os win 7 ee bak bakalım N900 neler yapıyor

mahirmete

mahirmete

Üye
Valla ban ne yaptıysam 36,5 saatten uzun tutamadım şarjı. Kamera bile çalıştırmıyorm sadece mesajlaşma var o kadar. Özellikle deniyorum ne kadar gidecek oyun kamera müzik video açmadan diye deniyorum. Bana az geldi yeni bi telefon için bu kadar şarj süresi. Sizin nasıl?

Uruloki

Uruloki

Üye
ekran koruyucuyu kapat sonra 3G yoksa sadece gsm i seç ve facebook a giriyorsan girmemeye çalış bir telefonun en fazla şarjını yiyen şey internettir unutmayın

apobaba1234

apobaba1234

Üye
Utku™;3195091' Alıntı:

devices da n8 ve n900 gibi bir çizim yapmışlar sizce n8 ve n900 e win phone 7 yüklenebilecek mi?

aslında symbian^3 ün hiç bir eksiği yok sadece üretici firmalar yeterli program çıkarmıyor zaten ovi saçma nekadar program oyun varsa dolu düzgün programlar çıkarsalar hiç sıkıntı olmayacak bu myraid olayı inşallah gerçekleşir de program sayısı arttırılmış olur inşallah kısa sürede hallolur 10 tane oyun var doğru düzgün başkada yok :vur:vur:vur:vur:vur:vur:ağlarım::vur:vur:vur:vur

mahirmete

mahirmete

Üye
ekran koruyucuyu kapat sonra 3G yoksa sadece gsm i seç ve facebook a giriyorsan girmemeye çalış bir telefonun en fazla şarjını yiyen şey internettir unutmayın

sadece ekran koruyucu var. büyük saat olanı yani. o da çok fazla yemez diye düşünüyorum aslında.

SilentOne

SilentOne

Üye
yemez yani

Uruloki

Uruloki

Üye
telefonun kıllanma kulavuzunu açarsan orada yazıyor çoğu şey bakabilirsin

webplayer

webplayer

Üye
Utku™;3195091' Alıntı:

Çizim sadece temsilidir N8'e Win Mobile desteği geleceğini zannetmiyorum.

franzliszt

franzliszt

Üye
pil yeterde artıyor bile 3gün gidiyor uzun görüşmeleriniz olursa 2 gün gayet iyi bence

SilentOne

SilentOne

Üye
:) :) :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bnm sarjim 3 gun gdior walla bazen 4 u zorluyor :ehe 3G flan kapali ama :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yoo baglamiorm :D 3g yok wdget ndyse hic yok arada nete giriorm o kdar ekran parlakligida ortada :D

karasahinemre

Üye
bende bağlamadan 2 gün :D widget internet arada oyun kamera :D ekran parlaklığı sonda göze daha hoş geliyo bi dene :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt