N 73 versiyon sorunu!!!....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thejackalll

thejackalll

Üye
    Konu Sahibi
N 73 versiyon sorunu!!!....
arkadaslar versiyon güncellemk için giriyorum program zaten son sürümü kullanıyorsun diyo... v 4. 0.747. 31. 0. 1. su anki versiyonum. nokia sitesinden girip tel in içindeki 7 haneli code u yazıyorum gene bu versiyonu gösteriyo. formdaki bazı arkadaslarda bu versiyon tarih oldu diyo... anlamadım ben bu işi bi el atında halledelim. herkese sevgiler....

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dostum bide cepten dene menü araçlar cihaz yöneticisi ne gir güncellemeleri kontrol et yap bu arada gps n73 te oluyormu pek bilgim yok

ilivic

ilivic

Üye
aynı sorun bendede var aynı sürüm.son sürümün ne olduğunu bilen varmı

thejackalll

thejackalll

Üye
    Konu Sahibi
baktım tel den güncelleme yok diyo.... anlamadım ki ne iş:S

--------------- Ekleme ---------------

daha önce 4 tel güncelledim yaw yanlış birşey de yaptıgımı sanmıyorum güncellemeye giriyorum zaten son sürümü kullanıyorsun diyo benim sürümün numarasını gösteriyo demekki daha yeni bi sürüm yok...

ilivic

ilivic

Üye
güncelleme yok dior ama günclleme yapacağım zamanda zaten güncel diyor.yeniden yüklensin mi diyor.

thejackalll

thejackalll

Üye
    Konu Sahibi
valla pes ettim zaten bıraktım dursun böyle :S

--------------- Ekleme ---------------

mehmet sendeki versiyon no ne?

ilivic

ilivic

Üye
abi yoksa nokia sitesi bize eski sürümmü veriyor.başka indircek yer yokmu yeni sürümünü

thejackalll

thejackalll

Üye
    Konu Sahibi
baska yerden yüklemek büyük risk ne old bilmezsin oturdugumuz yerden telefonları etmiyelim... böyle duracak benim zaten bi sorunum yok cok ii calısıyo cihaz sadece yeni sürüm olsun belki daha ii olur dedik oda olmadı kısmet degilmiş demekki :P

ilivic

ilivic

Üye
bende aynı şekil düşünmüştüm bekli daha ii olur die aman neyse çalışan aletide bozmayalım en doğrusu:oke:

darülmendep

darülmendep

Üye
Evet çalışan aleti de bozmayın:D

thejackalll

thejackalll

Üye
    Konu Sahibi
yok ya olmuyo 2 tane n73 var bende birini hatun kullanıyo onu taktım güncelledi (4.0839.42.2.1) hiçbir sorunda yok dil seceneği falan türkçe ama bendekini takıyorum zaten son sürüm diyo anlamadım ne iş!!!.... bu işte bi iş var ama biz bilmiyoruz yada bulamıyoruz:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt