Myriad yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Myriad yardım?
Arkadaşlar sitede arama yaprım bi bilgi bulamadım.bilgisi olan varsa anlatabilir mi? myriad nedir? video izledim ama tam anlayamadım..
teşekkürler..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
myriad değil o alien dalvik senin sorduğun şey myriad firmanın adı neyse bu program android uygulamalarının başka işletim sistemlerinde(symbian^3 meego vs...)çalışmasını sağlamakta ama daha çıkartılmadı n900 için videoları var yapıldığına dair ancak dünya mobil kongresinde sunulcaktı bu program bende araştırdım ama her sitede aynı haber var
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/android-uygulamalari-androidsiz-calisirmi-458761.html

yani bu program olursa telefonunda android oyunlarını açabilceksin diye biliorum:oke:

melgklay

melgklay

Üye
Himm iyi fikirmis bi araştırmak lazım

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
myriad değil o alien dalvik senin sorduğun şey myriad firmanın adı neyse bu program android uygulamalarının başka işletim sistemlerinde(symbian^3 meego vs...)çalışmasını sağlamakta ama daha çıkartılmadı n900 için videoları var yapıldığına dair ancak dünya mobil kongresinde sunulcaktı bu program bende araştırdım ama her sitede aynı haber var
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/android-uygulamalari-androidsiz-calisirmi-458761.html

yani bu program olursa telefonunda android oyunlarını açabilceksin diye biliorum:oke:

hımm konu zaten varmış ama başlık adından bulamadım demek ki! böyle birşey olursa süper olur ozaman.isteyen symbian işletim sisteminde android kullanabilecek :D inşallah olur böle bişi arada denemiş oluruz androidi.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Vayt be symbian symbian3 ile kendini hakikaten aştı. Nokia bu sefer hakikaten sağlam bir sistem yapmayı başardı dahada iyiye gidecek. Kim nederse desin ben nokianın bi zaman sonra tekrar adından saygıyla söz ettireceğine inanıyorum. ilk sırayı alırmı almazmı orasını bilemem ama adını temize çıkaracak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt