Myphone 2.30 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Myphone 2.30 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]
MyPhone
MyPhone V2.30 Otomatik gelişmiş start, istyle SMS arayüzü, sınırsız MySettings, RSS okuyucu, Hava Durumu, daha fazla duvar kağıtları ve daha gelişmiş kullanıcıların fikirleri içerir. Daha fazla, daha istikrarlı ve daha hızlı işlevsel!

MyPhone S60 os güç, bu bir 'i'Phone UI halinde Serisi 60 OS telefon açar. Bir akıllı telefon iki kullanıcı arayüzleri ile gelişmiş olabilir.

V2.30 olarak değiştir:

* Set MyPhone otomatik olarak başlattığınızda .* güç
Istyle SMS * Destek Manzara modu.
Doğum * Set kilidi ekran / kapalı kendiniz.
* Diğer 3. parti simgeleri ekledi.

Özellikler:
1. Tamamen Outlook'ta MyPhone UI taklit, hareket simgeler, değişiklikleri simgeler
2. istyle SMS konuşma, sen zamanlayabilirsiniz
gönderenler listesi ile SMS, kolayca okumak veya SMS silin. S60 5 OS (sadece) için
3. Listede hiç gerek kendi giriş artık pick tarafından 3 parçası Ekle simgesi. S60 5 OS (sadece) için
4. Dünya çapında Hava
5. RSS okuyucu sorunsuz yöntemi ile veri okuma
6. SMS ve Arama notifier
7. Özelleştirilmiş duvar kağıtları
8. MMMOOO Premium Service
9. Tamamen işlevsel bütün operasyonlar MyPhone üzerinden yapılabilir
10. Sen S60 arayüzü ve diğer şekilde yuvarlak içine sorunsuz MyPhone UI geçiş yapabilirsiniz
11. Sketchpad S60 (sadece için 5. OS)
12. Alternatif Listesi Modu S60 (sadece için 5. OS)
13. Auto-S60 (sadece 5.) bütün kilit

İpuçları & bilgi:

1. Herhangi Her sayfada göreli uygulaması başlatmak için 12 hızlı arama tuşları kullanın.
2. Tercihinize göre simgesini yeniden düzenleyebilirsiniz. Ayrıntı bilgi için yardım pdf dosyasını okuyabilirsiniz.
3. Bazı 3. parti uygulamaları için, menüsüne Uygulamam 'işlevini kullanın veya' hızlı başlatma veya geri geçiş ara S60 UI 'tarafından başlatmak için ekleyebilirsiniz.
4. Bu uygulama Flash Lite platformu, bu nedenle geri S60 app's UI sisteminin sınırlaması ile belirli bir uygulaması kullanarak gidecek dayanır.
5. Önizleme görüntüleri düşük çözünürlükte ve gerçek UI görüntüleri 'kalitesi çok daha iyidir.
6. MyPhone SMS göndererek SMS konuşma modeli gibi, sadece gerçek zamanlı sms devam eden, içinde zaman, sizin gönderme konuşma listesinde tekrar göstermeyeceğini konuşma çıkın olabilir. It, MyPhone Bu sürümde gönderilen kutusunun Mesaj listesinde anlamına gelir. MyPhone SMS konuşma modeli gibi, ancak tüm gelen SMS okuyabilirsiniz zaten okumak durumu işaretlemek değildir.

NASIL *****

ÖNEMLİ: Telefonunuz kesmek gerekir kesmek edebilmek için!

1. MyPhone v2.30 yükleyin () deneme modu ve yakın deneyin kayıt ekranı görüntülenir.
2. X-dosyası 4CD11BFC07C2B3FDA63D7EFF9DE2AE15 fotokopisi (bilinmeyen dosya biçimi bu zip içinde geliyor) klasörüne plore kullanma
C: \ Özel \ 101fd693 \ EB62125B59B4D4502AAD417849F472 51
(belki C var: \ Özel \ 101fd693 \ başka bir numaralama ama dosya 4CD11BFC07C2B3FDA63D7EFF9DE2AE15 değiştir)
(eğer isterse, üzerine) bunu
3. Açık MyPhone, ve dolu!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kurtay74, pufidik, bymen07 ve 7 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasın

horhan

Üye
NASIL

ÖNEMLİ: Telefonunuz kesmek gerekir kesmek edebilmek için!

1. MyPhone v2.30 yükleyin () deneme modu ve yakın deneyin kayıt ekranı görüntülenir.
2. X-dosyası 4CD11BFC07C2B3FDA63D7EFF9DE2AE15 fotokopisi (bilinmeyen dosya biçimi bu zip içinde geliyor) klasörüne plore kullanma
C: \ Özel \ 101fd693 \ EB62125B59B4D4502AAD417849F472 51
(belki C var: \ Özel \ 101fd693 \ başka bir numaralama ama dosya 4CD11BFC07C2B3FDA63D7EFF9DE2AE15 değiştir)
(eğer isterse, üzerine) bunu
3. Açık MyPhone, ve dolu!

Kurulumda yapmak için çeviriden yapamadım.daha anlaşılır yazarsanız sevinirim,teşekkürler

baweelo

Üye
bu isi dogru durust resimli anlatsaniz ne kadar mesud ve bahtiyar olcez. gogole translate yapmisiniz ama bide resimli gosterseniz,
tesekurler

4Phust

Üye
kardes yükledım bunu ama 1 saat sonra trial süresi doldu diyor activite de olmuyor

--------------- Ekleme ---------------

ya kardes ben bunu yükledım ama 1 saat sonra trial sona erdiğini söledi activite olayıda olmuyor nasıl yapcaz bi yardımcı olurmusun

4Phust

Üye
kardesim bi paylasım yapıyorsun bari bi yardımcı ol ya

exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
nadir hemşerim bu olaya bir el atsan .

bu proğramı sınırsız kullanan var mı?

ertankoca

Üye
yha bu anlatım dan bişey anlamadım kullanan varsa bu programı nasıl yaptıgını anlatabilirmi?

drakerock

Üye
Arkadaslar ilk once prgramı kuruyoruz daha sonra 1 kerelıgıne programa giriyoruz ve asagıda triali secıp programı kapatıyoruz daha sonra,

X-plore uygulamasını aciyoruz , daha sonra
Show hidden files ve sistem dosyalarını x-plorenın özelliklerinden acıyorsunuz,

Zipin içerisinde çikan 4CD11BFC07C2B3FDA63D7EFF9DE2AE15 dosyasını

c klasörünün içerisinde c:/private/Birdosya Adı yazıcak (farklı olabılıyorsanırım) / Bu dosyanın ıcerısıne kopyalayacaksınız eger değiştirilsin mi derse evet diyorsunuz..

BuKadar direk kullanıma gecebilirsiniz.

4Phust

Üye
trial time over ama nasıl yapcam pekı

master_s

master_s

Üye
kardeş x-plore den c nin içerisine private dosyası yok yada oluşturulamıyor deneyen var mı acaba
engin tecrübelerinden faydalanalım

Önce telefonunuzda X-Plore prgramıda olamlıdır.Yoksa edinmeniz lazım.
Yada alternatif "Pc Suite" ten yapabilirsiniz.
ilk önce "MyPhone2.30" prgramı kuruyoruz.
Daha sonra 1 kereliğine programı başlatıp "trial" oarak devam ediyoruz.
ve sonra programı kapatıyoruz.
X-plore uygulamasını aciyoruz, yada Pc Suitten Dosyalara göz atıyoruz.
X-Plore kullananlar için ayarlardan "Show hidden files" ve "sistem dosyalarını" özelliklerini acıyorsunuz.
X-Plore veya Pc Suitten sıkıştırılmış dosyanın içerisinden "4CD11BFC07C2B3FDA63D7EFF9DE2AE15" dosyasını kopyala diyoruz.
Sonra "C:\Private\101fd693\EB62125B59B4D4502AAD417849F47251\" klasörün içerisine gelip
"Yapıştır" diyoruz. Eger "Değiştirilsin mi" diye uyarı verirse "Evet" diyoruz.
Sonra MyPhone programını sınırsız olarak kullanıyoruz.
Eğer başka bir yolla veya bir programla yapabiliyorsanız yöntem size kalmış...
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Vallaha bende bayağı uğraştım arkadaşlar ben kullanıyorum oldu inşallah sizde yapabilirsiniz bol şanslar!!!!!!!!!
:oke:
bu dosyayı paylaşan arkadaşa da teşekkür ediyorum bu arada!!!

rapege

rapege

Üye
yha arkadaşlar ben değiştir dedim değiştirdiği halde trial diyor

umttplc

Üye
Hocam x plore kayıtlı versiyon var ama private içine girmiyor yardımcı olur musun?

yunus1298

Üye
Here is how:

IMPORTANT: Your phone has to be hacked to be able to hack this app as shone!

1. Install MyPhone v2.30 (appears the register screen) try trial mode and close.
2. Using x-plore, copy the file 4CD11BFC07C2B3FDA63D7EFF9DE2AE15 (the unknown format file that comes inside the zip) to folder
C:\Private\101fd693\EB62125B59B4D4502AAD417849F47251
(maybe you have in C:\Private\101fd693\ another numeration but change the file 4CD11BFC07C2B3FDA63D7EFF9DE2AE15)
(if asks overwrite, do it)
3. Open MyPhone, and it's !!

akula2005

Üye
Acaba bunu yükleyince iphone uygulamalarını çalıştırabiliyor muyuz?

qLady

Üye
X-plore nerde bulamıyorum kı kardes ?

trial dıyorum X-plore bakıyorum ama bulamıyorum biri yardımcı olabılırmı ?

caglarpol

Üye
selam arkadaslar bende privateın içinde dosya gorunmuyo ne yapmak lazım bi yardımcı olursanız sevinirim
trial zamanıda bitti diyor

ceycey1970

Üye
bunun 2.40 üstüne 2.50 si çıktı arkadaşlar

Üst Alt