MyNet Kendini Aştı... Uyuyan Güzeller...

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MyNet Kendini Aştı... Uyuyan Güzeller...

MyNet iyice kendini aştı... Bu nasıl magazin haberi... ?

Çoğu içki ortamında sızmış bayan resimleri fakat benim görüşüme göre daha çok başka tür resimlere benziyor...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet aynen dediğin tür resimler benzemek az olur tam olmuş

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Uygunsuz resimler . Mynet e yakıştıramadım bu rahatlığı ...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ne bu ya :@

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Bu resmen çıplaklık ,teşhir vs .. Ulaş' ın da dediği gibi o türden :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Mynet'in yaptığı terbiyesizlik Maxicep'i ne ilgilendirir ki ?..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mynet'in yaptığı terbiyesizlik Maxicep'i ne ilgilendirir ki ?..

MaxiCep ile bir alakası var demedim ki... Konu dışı bölümü farkındaysanız... Bilindik bir sitenin yapmış olduğu terbiyesizlik ile alakalı... MaxiCep ile bir alaksı yok olduğunuda söylemedim zaten... ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
Maxicep ile alakası var demedim, Maxicep'i ilgilendiren bir durum yok dedim !..

Daha önceki bir konuda yaptığınız gibi şikayet edip kaldırtabilirsiniz o resimleri. Ha bunu yapıp burada açıklayıp tebrik kazanmak istiyorsanız bunu bilemem.

Ayrıca bir yönetici olarak ;) smileyini fazla kullanmamanızı tavsiye ederim. Yakışıksız oluyor.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha önceki konu demişsiniz ya hani... Peki o daha önceki konu MaxiCep' i ne ilgilendiriyordu... ? Şikayet etmediğimi nereden biliyorsunuz... ? Ayrıca similey hoşuma gidiyor... :) ;) İyi forumlar...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mynet her zaman böyle 3-4 senedir görüyorum ben bu ahlaksızlığı..bakmayın,protesto edin..

Odysseus

Odysseus

Üye
Daha önceki konu demişsiniz ya hani... Peki o daha önceki konu MaxiCep' i ne ilgilendiriyordu... ? Şikayet etmediğimi nereden biliyorsunuz... ? Ayrıca similey hoşuma gidiyor... :) ;) İyi forumlar...

Smileyin senin hoşuna gidiyor olması benim hoşuma gidiyor olmasını gerektirmez. Bana karşı bunu kullanmanı istemiyorum. Tavırların yönetici vasıflarının gerektirdiği olgunlukların dışında. Bulunduğun rütbe daha dikkatli davranmanı gerektirir. Bunun dışında söylemek istediklerini özelden söyleyebilirsin. Herkese açık bir alanda çirkin tavırlar takınmak hoş değil.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Smileyin senin hoşuna gidiyor olması benim hoşuma gidiyor olmasını gerektirmez. Bana karşı bunu kullanmanı istemiyorum. Tavırların yönetici vasıflarının gerektirdiği olgunlukların dışında. Bulunduğun rütbe daha dikkatli davranmanı gerektirir. Bunun dışında söylemek istediklerini özelden söyleyebilirsin. Herkese açık bir alanda çirkin tavırlar takınmak hoş değil.

Çirkin tavır derken ? Ne dedim acaba ? Ne yaptım ? Bu mu > ;) çirkin tavır... Sizde haklısınız son günler sıkıntılı geçiyor biraz... Neyse daha fazla çirkin tavır takınmadan iyi forumlar... :oke: < Bunada çirkin demezsiniz sanırım... :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Biraz sakin olalım arkadaşlar.

Odysseus

Odysseus

Üye

Çirkin tavır derken ? Ne dedim acaba ? Ne yaptım ? Bu mu > ;) çirkin tavır... Sizde haklısınız son günler sıkıntılı geçiyor biraz... Neyse daha fazla çirkin tavır takınmadan iyi forumlar... :oke: < Bunada çirkin demezsiniz sanırım... :)

Profil mesajların kapalı, o yüzden buraya yazmak durumunda kaldım. Son günlerde yaşananlar benim kontrolümde gerçekleşiyor. Senin bunu yargılama, ortaya çıkarma, konuşma, laf etme gibi bir hakkın, yetkin, sorumluluğun, haddin yok. Albümünden, mesajlarına, Pm'lerinden konularına her yerde siyaset yapmaya çalışan, sert tavırlar takınan bir yöneticinin çirkinlikten kastı kolay algılaması gerekir...

Bu arada profil mesajlarının kapalı olması da ilginç. Bir yöneticinin her alanda iletişimi üyelere açık olmalı.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Profil mesajların kapalı, o yüzden buraya yazmak durumunda kaldım. Son günlerde yaşananlar benim kontrolümde gerçekleşiyor. Senin bunu yargılama, ortaya çıkarma, konuşma, laf etme gibi bir hakkın, yetkin, sorumluluğun, haddin yok. Albümünden, mesajlarına, Pm'lerinden konularına her yerde siyaset yapmaya çalışan, sert tavırlar takınan bir yöneticinin çirkinlikten kastı kolay algılaması gerekir...

Bu arada profil mesajlarının kapalı olması da ilginç. Bir yöneticinin her alanda iletişimi üyelere açık olmalı.

Arkadaş listemde olursan profilime yazarsın... ;) Olmazsan yazamazsın... ;) Yazmak istersen arkadaşlık teklifi gönder bukadar basit... :) Madem öyle ozaman üye yap beni... :) Ben öylede buradayım... Böylede buradayım... Nasıl işine gelirse... İyi forumlar... :) İyi ki açmışım şu konuyu... ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada bana karşı olan düşmanlığınızı bu konu ilede görmüş oldum... :) Teşekkür ederim... :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaş listemde olursan profilime yazarsın... ;) Olmazsan yazamazsın... ;) Yazmak istersen arkadaşlık teklifi gönder bukadar basit... :) Madem öyle ozaman üye yap beni... :) Ben öylede buradayım... Böylede buradayım... Nasıl işine gelirse... İyi forumlar... :) İyi ki açmışım şu konuyu... ;)

Arkadaş listem sadece arkadaş değeri verdiğim kişilere açıktır ancak profilim herkese açıktır. Biz de her türlü buradayız merak etme. Bu arada kimseye özel bir düşmanlığım yoktur bilinmesini isterim.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaş listem sadece arkadaş değeri verdiğim kişilere açıktır ancak profilim herkese açıktır. Biz de her türlü buradayız merak etme. Bu arada kimseye özel bir düşmanlığım yoktur bilinmesini isterim.

Evet bu konu ve bana sarfettiğin sözler herşeyi gösterdi Adem... Bütün içtenliğimle teşekkür ederim... Başka söze gerek yok... İyi forumlar...

Pure Life

Pure Life

Üye
İkinizde kavga son veriniz.Konularda tribünleri oynamayalım. Birbiriniz hakkında düşüncelerinizi özel mesaj sistemi ile belirtebilirsiniz. İyi formlar

Üst Alt