Mynet'in yaptığı terbiyesizlik Maxicep'i ne ilgilendirir ki ?..
Daha önceki konu demişsiniz ya hani... Peki o daha önceki konu MaxiCep' i ne ilgilendiriyordu... ? Şikayet etmediğimi nereden biliyorsunuz... ? Ayrıca similey hoşuma gidiyor...![]()
İyi forumlar...
Smileyin senin hoşuna gidiyor olması benim hoşuma gidiyor olmasını gerektirmez. Bana karşı bunu kullanmanı istemiyorum. Tavırların yönetici vasıflarının gerektirdiği olgunlukların dışında. Bulunduğun rütbe daha dikkatli davranmanı gerektirir. Bunun dışında söylemek istediklerini özelden söyleyebilirsin. Herkese açık bir alanda çirkin tavırlar takınmak hoş değil.
< Bunada çirkin demezsiniz sanırım... 
Çirkin tavır derken ? Ne dedim acaba ? Ne yaptım ? Bu mu >çirkin tavır... Sizde haklısınız son günler sıkıntılı geçiyor biraz... Neyse daha fazla çirkin tavır takınmadan iyi forumlar...
< Bunada çirkin demezsiniz sanırım...
![]()
Profil mesajların kapalı, o yüzden buraya yazmak durumunda kaldım. Son günlerde yaşananlar benim kontrolümde gerçekleşiyor. Senin bunu yargılama, ortaya çıkarma, konuşma, laf etme gibi bir hakkın, yetkin, sorumluluğun, haddin yok. Albümünden, mesajlarına, Pm'lerinden konularına her yerde siyaset yapmaya çalışan, sert tavırlar takınan bir yöneticinin çirkinlikten kastı kolay algılaması gerekir...
Bu arada profil mesajlarının kapalı olması da ilginç. Bir yöneticinin her alanda iletişimi üyelere açık olmalı.
Madem öyle ozaman üye yap beni...
Ben öylede buradayım... Böylede buradayım... Nasıl işine gelirse... İyi forumlar...
İyi ki açmışım şu konuyu... Arkadaş listemde olursan profilime yazarsın...Olmazsan yazamazsın...
Yazmak istersen arkadaşlık teklifi gönder bukadar basit...
Madem öyle ozaman üye yap beni...
Ben öylede buradayım... Böylede buradayım... Nasıl işine gelirse... İyi forumlar...
İyi ki açmışım şu konuyu...
![]()
Arkadaş listem sadece arkadaş değeri verdiğim kişilere açıktır ancak profilim herkese açıktır. Biz de her türlü buradayız merak etme. Bu arada kimseye özel bir düşmanlığım yoktur bilinmesini isterim.