My Phone 2.40 Tam sürüm 5800-n97 s605(En gelişmiş İphone menü stili)

Sponsorlu Bağlantılar

madalimert

madalimert

Üye
Teşekkürler...

dayi434

dayi434

Üye
V50.00 de C:/private gözüküoyr ama X-plore müdahale ettirmiyor.. Yanında artı çıkmıyor.. Çözüm bilen var mı:??

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

rcnsrc

Üye
arkadaşlar sorunlu... bi yere kadar yükleniyor sonra hata veriyo bilginize...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Babacım bilip bilmeden saçmalama güncelleme hatası alıyosundur yada sertifika teli hackle gör..

hasolin

Üye
Arkadaşım hangi c,deki private bir tane private dosyası var ondada senin söylediğin klasör yok ben daha önce 2.10 ve 2.20 kurdum onun içinmi acaba

metinpusat

Üye
yüklemek için illa üye ol neden her program yok hepsi farklı sitelerde ortak bir forum açsın siteler ortak paylaşım yapsın tek siteye üye olalım bitsin gitsin bune ana... ba babababa üye olmadığınız için linkleri göremezmişiz ... heeeee çok saçma adam akıllı yapın işinizi

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
benim trialim bitti ne yapacam

aşka inat

aşka inat

Üye
teşekürler

qxzzz

Üye
arkadaşlar C:Private: klasörünün içinde "101fd693" klasörünü bulamıyorum 2.30 u yükledim trial açtım kapattım ama o dosya çıkmıyo ne yapabilirim nerden bulabiliim yardımcı olabilirsniz çok sevinirim şimdiden tşk ederim

husnukar06

Üye
Kardeş biz C: Private'yi soruyoruz.

xserkan

Üye
saol

senelaktogan

Üye
teşkkürler ustamm

saim20

Üye
c de privateye müdahale edilemiyo sacmalama senin dedigin su kabagı oda bu mevsimde olmaz

numberone71

Üye
olmuyo kardeş

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c de privateye müdahale edilemiyo sacmalama senin dedigin su kabagı oda bu mevsimde olmaz
o zaman sende telefonunu hackle kardeş.ben samsung fw entegre edilmiş bi fw yükledim,bu myphone programını direkt ev ekranı olarak atayabiliyorsun.üstüne üstlük ı phone tuş kilidi de geliyor.çok güzel ama ben telefonumu İ-Phone ye degişmem.çünkü ben bu aleti alırken İ-Phone alıyom diye almadım.neyse eger telefonunu hacklersen rompatcherden open4all yamasını aktif yap,bide o zaman private klasörünü açmayı dene.:oke:başarılar...:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

pamukk27

pamukk27

Üye
isallah calısıyordur ya ıpone gıbı olsuun ıstıyorum ama olmuyooooooo:hmmm
:ağlarım:

yuja

Üye
resimleri göremiyorum resimleri yenilesene ona göre indircem .

malogu

Üye
arkadasım ben myphone patch mı ne onu yukledım telefonla uyumsuz dıyo yukledım herneyse olmadı telefon :( Ama emekıne saglık yınede cozum nedır soyler mısın ?

Üst Alt