My Budget Book v5.6

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
My Budget Book v5.6




Açıklama:
Benim Bütçe Book sadece sıradan bir gider yönetimi programı değildir. Bu uygulama sizin harcamaları ve kazanç takip ve daha etkili bir şekilde para yönetmenize yardımcı olur.
Ay sonraki çift üzerinde giderlerin bir fikir almak ve harcamak için mevcut ne kadar para görmek özelliğini bireysel transferler ve yinelenen işlemleri kullanın. Bu uygulama aynı zamanda daha kolay yukarı gelecek aylarda (büyük) satın alma planı yapma, size bir bilgi grafik genel görünümünü verir.
Hepimiz bir şey satın almak ama bunu göze alamayacağını bilmiyorum istiyorum ne hissettiğini biliyorum. Eğer ayın sonuna kadar ödemek zorunda kaç faturaları cari denge gibi görmek Benim Bütçe Defterini kullanabilirsiniz.
Bütçe modu hedefleri ve çeşitli kriterlere ve dönemler için sınırları ayarlayabilirsiniz. Örneğin, yakıt ikmali ya da kredi kartları gibi hesapları için sınırlarını tanımlamak veya ödeme türleri için sınırlarını tanımlayabilirsiniz gıda vb için bir haftalık limit için bir aylık limit oluşturun. Ayrıca, yinelenen bütçeleri sonraki dönemlerde transfer gerekip gerekmediğini tespit edilebilir. Bir daha ay ya da harcamak için daha az para varsa ek olarak, bireysel süreler boyunca yinelenen bütçelerinde sınırını ayarlayabilirsiniz.

Ekran Görüntüleri:





 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Buğra

Buğra

Admin
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.


Üst Alt